Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
0°C

Numar telefonic de verificat recenzorii

Poliția locală Sibiu pune atât la dispoziția recenzorilor, cât și a cetățenilor orașului un număr de telefon ”care poate fi apelat la nevoie” pe perioada recensământului care va avea loc în a doua parte a acestei luni. Între 20 și 31 octombrie 2011 la numărul de telefon 0269 208 975 vor putea suna recenzorii care, aflați pe teren, ar avea nevoie de sprijin din partea poliției, în cazuri nedorite, dar și cetățenii orașului pentru a verifica veridicitatea legitimațiilor recenzorilor. ”Cetățenii care au îndoieli cu privire la calitatea celui care se prezintă drept recenzor pot apela acest număr de telefon. Menționăm faptul că recenzorii care vor culege date din teren și care vor intra în casele oamenilor pentru a completa aceste formulare au legitimații pe care le este inscripționat numele și care poartă ștampila Primăriei Municipiului Sibiu”, informează administrația locală.

Citește și Noutăţile recensământului naţional de luna viitoare

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 188

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus