Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

A murit in timp ce dirija un tractor incarcat cu lemne

Un tânăr de 28 de ani din Orlat n-a supravieţuit după ce a fost prins între roata unui tractor încărcat cu lemne şi marginea unui drum accidentat de munte. Intervenţiile SMURD şi ale salvamontiştilor au fost zadarnice.

Teribilul accident s-a petrecut în timp ce tânărul încerca să dirijeze un tractor încărcat cu lemne în zona Fântâna Neagră din Munţii Cindrel, la o altitudine de aproximativ 1300 de metri..Tractorul a deraiat şi l-a prins între roată şi marginea unui drum accidentat. Imediat după ce pompierii au fost alertaţi că o remorcă s-a răsturnat peste om, un echipaj SMURD a plecat spre Cantonul Vulturul. Între timp şi salvamontiştii sibieni s-au mobilizat şi o echipă a pornit, în jurul orelor 20.00 spre persoana rănită, că traseul fiind unul dificil. Potrivit anchetatorilor, tânărul n-a mai avut nicio şansă de supravieţuire în urma impactului puternic. Acesta a fost grav rănit la nivelul capului şi în ciuda intervenţiei echipei SMURD Sibiu, a decedat. Victima accidentului din Munţii Cindrel este un tânăr 28 de ani din localitatea sibiană Orlat.
"Locul accidentului este situat la o distanta de aprox. 20 km de localitatea Orlat, pe un drum forestier, unde victima dirija un tractor care tracta o remorca plina cu lemne de foc, tractor condus de B. Nicolae. Victima, V. Mihai, a fost accidentata in momentul in care barbatul care conducea tractorul a plecat cu demaraj de pe loc pentru a trece cu remorca peste o piatra mare aflata pe drum", se arata intr-un comunicat la IPJ Sibiu.
FOTO: www.Ziare.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus