Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Veniti la Tribunal. De buna voie

Marți, porțile Tribunalului Sibiu nu vor fi deschide doar pentru justițiabili și procesomani, ci pentru toți sibienii care doresc să vadă cum se desfășoară activitatea magistraților. Ziua Ușilor Deschise se suprapune cu Ziua Europeană a Justiției Civile, sărbătorită în toată lumea în 25 octombrie. „Evenimentul are ca scop asigurarea transparenţei activităţii instituţiei, de natură să permită cetăţenilor să-şi formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condiţiilor de muncă ale magistraţilor şi a etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluţionare, precum şi asupra altor aspecte relevante. Pe toata durata zilei, Tribunalul Sibiu invită cetăţenii interesaţi să viziteze instituţia”, arată Biroul de Presă al Tribunalului într-un comunicat de presă. Sibienii vor avea ocazia să viziteze principalele compartimente din structura instanței și pot afla mai multe despre circuitul dosarelor sau modalitatea de accesare și aflare a soluțiilor dosarelor aflate pe rolul instanței.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus