Vineri,
25.09.2020
Innorat
Acum
25°C

AEGEE organizeaza petrecere de Halloween pentru studentii sibieni

24 Octombrie 2011 20:54

Asociaţia Studenţilor Europeni (AEGEE) Sibiu sărbătoreşte anul acesta Ziua Europeană a Limbilor şi Halloween. Evenimentul va avea loc la Oldies Pub Ştrand în data de 31 octombrie 2011, începând cu ora 22:00 .

 

26 septembrie 2011 marchează aniversarea a 10 ani de la Ziua Europeană a Limbilor (EDL), sărbătorită în cadrul Consiliului Europei şi în cele 47 de state membre. Anul European al Limbilor 2001, organizat în comun de către Consiliul Europei şi Uniunea Europeană, a fost un succes ce implică milioane de oameni din 45 de ţări participante. Activităţile sale celebreaza diversitatea lingvistică în Europa şi promoveaza învăţarea limbilor străine.

“În cadrul petrecerii se vor desfăşura mai multe concursuri cu ocazia zilei de Halloween cât şi a Zilei Europene a Limbilor, în urma cărora se vor oferi diverse premii Deasemenea, va avea loc o paradă a celor mai inventive costume de Halloween, pe care organizatorii plănuiesc sa le răsplătească cu câteva surprize. La acest eveniment sunt aşteptaţi studenţi din toate colţurile Sibiului, dornici de a face cunoştinţa cu viaţa plină de entuziasm a membrilor AEGEE”, anunţă organizatorii.

AEGEE Sibiu, este una dintre cele mai mari asociaţii studenţeşti interdisciplinare din Europa. Este reprezentată in 256 de oraşe universitare din 43 de ţări şi are 19.000 de membrii. Asociaţia Studenţilor Europeni(AEGEE) Sibiu s-a înființat ca antenă în anul 2001, promovând ideea unei Europe unite. Militează pentru o cooperare în afara granițelor, comunicare și integrare în rândul studenților și crearea unei societăți deschise și tolerante.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus