Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Ajutor pentru un micut cu o malformatie extrem de rara

25 de mii de euro. Acesta este prețul vieții pentru micuțul Albert, în vârstă de doar două luni. Băiețelul s-a născut cu o malformație aproape imposibil de „reparat” în România, atrezie de esofag. Părinții săi îl hrănesc în fiecare zi cu seringa și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare dimineață când se trezesc și îl văd în viață. Lupta teribilă a micuțului Albert cu viața se va încheia curând fără sprijinul nostru, al tuturor. Familia Marcu trebuie să strângă în cel mai scurt timp 25 de mii de euro pentru a opera această malformație într-o clinică din Germania. Deocamdată, copilul a fost operat la spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde medicii i-au făcut o oeprație numită gastrostomă. „Partea superioară a esofagului i-a fost scoasă la gât, pe unde elimină saliva. Prin stomăcel se hrăneşte artificial cu seringa”, explică părinții copilașului. „Noi îl hrănim cu seringa, însă este foarte, foarte periculos pentru că în orice moment se poate isca o infecţie. În fiecare zi mi-e frică şi mă rog lui Dumnezeu să-l păzească de tot ce se poate întâmpla. Nu avem nimic pe lumea asta şi vrem să îl facem bine pe copil. În Aţel nu am fost la nimeni să cer ajutor, mi-a fost ruşine, dar până la urmă cu ruşinea îmi moare copilul în braţe”, părinții copilului. Cazul a fost popularizat de mass-media medieșeană și în contul familiei Marcu au început să se strângă primii bănuți. Contul destinat donaţiilor este RO52RNCB0231124421220001 BCR Mediaş, beneficiar Marcu Albert Remus. Informaţii suplimentare despre acest caz pot fi obţinute chiar de la familia micuţului la telefonul 0269. 515.779-familia Marcu-Aţel. E o poveste reală. Se întâmplă chiar lângă noi, la câțiva kilometri distanță. Orice ajutor ar fi binevenit. Foto: NovaTV Mediaș

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 12 ani

Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceste incercari. Haideti fratilor sa ajutam un suflet nevinovat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus