Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cristi Pustai: "Am observant niste plusuri la echipa"

După calificarea Gazului în sferturile de finală ale Cupei României, survenită în urma victoriei la limită în fața Astrei II Giurgiu, Cristi Pustai, tehnicianul Gazului, a spus că a folosit jucători, care nu au avut șansa de a evolua foarte mult în Liga I. De asemenea, Pustai a rămas plăcut impresionat de echipa sa, la care a sesizat „niște plusuri”.

„Un meci frumos, mai ales în repriza a doua. Am rodat unii jucători pe care nu i-am prea folosit în campionat. Astăzi, pe lângă victorie, am observat nişte plusuri la echipă. Muth a jucat excelent, la fel şi Vitinho şi cred că în curând ambii vor fi titulari de drept în prima echipă. Avram şi el a jucat pentru prima oară 90 de minute şi a facut-o extrem de bine. Vitinho este un jucător care promite mult, din păcate şi-a întârziat debutul cu problema cărţii verzi, iar publicul deja aşteaptă multe de la el. Sperăm ca el va înscrie cel puţin atâtea goluri ca şi Eric", a declarat Pustai.

Am încercat să contracarăm jocul lor, dar tot și-au creat ocazii

La capătul unui meci în care echipa sa a arătat o față mai mult decât onorabilă, antrenorul astralilor, Imilian Șerbănică, a spus că diferența de pe tabela de marcaj trebuia să fie mult mai mare, dar că portarul Cezar Lungu a reușit să împiedice acest lucru. „Ştiam că întâlnim un adversar puternic. Am încercat să contracarăm jocul lor, pe alocuri ne-a ieşit, dar medieşenii tot şi-au creat ocazii mari de a marca. Diferenţa putea fi mult mai mare, dar graţie portarului nostru am reuşit să menţinem diferenţa minimă. Sperăm să ne recuperăm fizic până la meciul cu Bacăul pentru că avem nevoie mare de puncte în campionat", a afirmat Imilian Şerbănică.

Gaz Metan s-a calificat în sferturi grație golului marcat de brazilianul Vitinho, în minutul 66.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus