Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dosarul Apostu, amanat pentru saptamana viitoare

2 noiembrie este noul termen fixat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a judeca recursurile formulate atât de inculpaţi, cât şi de procurorii DNA în Dosarul Apostu. Precedenta înfăţişare a fost fixată pe 19 octombrie, săptămâna trecută, zi în care avocaţii lui Ilie Carabulea au cerut o nouă amânare. Procesul la Înalta Curte a fost înregistrat în 10 iunie, anul acesta, după sentinţa dată la Curtea de Apel Constanţa. De atunci, în două rânduri, judecătorii au decis prelungirea stării de arest a lui Florin Apostu, fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, şi a lui Tiberiu Popescu, fost ofiţer SRI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Domnisoara Cucu

Acum 12 ani

Ce stiti oameni buni de acesti doi gainari ai Sibiului? Mai suporta chiftelutzele aruncate printre zabrele de catre binevoitori? Ce prefera: \"bombele\" de vita ori de porc?
Raspunde

@domnisoara cucu

Acum 12 ani

idiscretia ta, zuza, seamana mai mult cu o natanga invitatie la delatiune. ce te f...e pe tine grija, cuculete, de soarta unor oameni care nu ti-au facut nici un rau? ce-ai zice daca ti-as zice: \"mai suporta chiftelutzele aruncate printre zabrele de catre binevoitor \' tac\'to si ma-ta? ce prefera: <<bombele>> de vito ori de porcule?\"
Raspunde

@2

Acum 12 ani

Absolut orice carcotesti (avis amatorilor de carcoteli!!!...sa nu cumva sa dati si voi in boala lui Calache precum carcotasul sef Serban Huidu!!??!! - hi-hi-hi!) este irelevant pentru viitorul celor 2 - repet - gainari din SB! Sa crape la zdup indopindu-se cu chiftelutzele primite printre zabrele! Altceva nu merita loioser-ii !!! Howgh!
Raspunde

@2

Acum 12 ani

Absolut orice carcotesti (avis amatorilor de carcoteli!!!...sa nu cumva sa dati si voi in boala lui Calache precum carcotasul sef Serban Huidu!!??!! - hi-hi-hi!) este irelevant pentru viitorul celor 2 - repet - gainari din SB! Sa crape la zdup indopindu-se cu chiftelutzele primite printre zabrele! Altceva nu merita looser-ii !!! Howgh!
Raspunde

@3&4

Acum 12 ani

esti dus rau, deci drum batatorit si nu te mai intoarce, decat in mormant...sictir, loaza!
Raspunde

@67.68.196.182

Acum 12 ani

poate il baga pe labareanu la puscarie pentru prea mult onanism si vine fica-sa cu chiftelute la gratii.
Raspunde

Domnisoara Cucu

Acum 12 ani

Ce comentarii stupide! Nimic de substanta nu s-a prins in hora! Unde \"e\" adeptii celor 2 puscariasi de drept comun? De ce nu-si scot \"s(c)ulele\" la inaintare? Stiu de ce: asteapta perioada imediat urmatoare pronuntarii recursului la I.C.C.J.! Hi-hi-hi! Cit de dezamagiti vor fi !!! P.S.: traiasca Izabel Prod SRL !!! Mergeti iubiti partizani ai celor 2 infractori de drept comun si negociati carnea tocata pt. urmatoarele \"trageri\" cu chiftelutze la gratiile celor 2!!! Hi-hi-hi! Pentru antrenamente puteti utiliza poligonul de la Poplaca! YES!
Raspunde

@7domnisoara...

Acum 12 ani

bai cuculete, n-ai somn, esti somnambul, ori nu te capata nevasta-ta\'n asternut, de vomiti prostii in toiul noptii si nu te lasi nici peste zi?! esti obsedat, dar fii sigur ca previziunile tale bolnave nu se vor adeveri, asa ca da-ti cu pumnii\'n boase, ori pune-ti capu\' pe sine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus