Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vitinho Medeiros: "Eu nu sunt Eric. Eu sunt Vitinho!"

Noul brazilian-vedetă al Gazului Metan a avut doar două apariții în tricoul echipei de pe Târnava Mare, una în campionat și alta în optimile Cupei României, dar fanii îl consideră deja un înlocuitor perfect pentru Eric de Oliveira, plecat la Karpaty Lvov.

Porecla „Noul Eric” nu este chiar pe placul jucătorului cariocas, care a dat de înțeles că vrea să își croiască o carieră independentă de legăturile de sânge cu Eric. „Eu nu sunt Eric. Sunt Vitinho. Sunt foarte fericit că mi-a venit cartea verde şi că pot să joc. Îi mulţumesc vărului meu pentru tot ce a făcut pentru mine, fiindcă el m-a ajutat să vin aici şi m-a învăţat multe lucruri", a spus Vitinho, citat de Prosport.

VerișoriiVitinho și Eric au jucat împreună la Metropolitano, echipa braziliană de la care cei doi au fost cumpărați de Gaz Metan, dar n-au mai apucat să evolueze simultan în echipa medieșeană. „Am jucat împreună la Metropolitano, dar aici el nu mai era când am venit eu. Poate într-o zi vom juca iar împreună. Ştiu că a dat multe goluri aici, dar eu vreau să marchez mai multe decât el. Mai ales că eu sunt atacant, iar el este atacant. Pentru mine însă, Eric este cel mai bun jucător”, a declarat Vitinho pentru prosport.ro.

Eric: „E foarte talentat”

Fostul golgeter al Gazului, Eric de Oliveira, îl laudă pe vărul său, considerându-l foarte talentat. „E foarte talentat şi chiar îmi doresc să mă depăşească şi să marcheze mai mult decât mine. Ştiu că oamenii îl vor primi bine la Mediaş”, a declarat Eric pentru ProSport.

Vitinho, care nu a fost reținut în lotul Gazului acum trei ani de zile, când se afla în probe la gruparea medieșeană, a semnat în această toamnă, și în urma evoluțiilor sale a smuls laude și din partea antrenorului Cristi Pustai. „E un jucător de mare perspectivă, sper să îi ţină locul lui Eric”, l-a lăudat Pustai, citat de prosport.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus