Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Sorana Cirstea danseaza pentru noi

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea va dansa în scop caritabil în emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV.

Sorana Cîrstea va face senzaţie în faţa telespectatorilor Pro TV într-o coregrafie de dans contemporan alături de fostul partener al Corinei Caragea din sezonul trecut al emisiunii "Dansez pentru tine".

Alături de Ştefan Gheroghiu, Sorana Cîrstea va dansa în scop umanitar pe piesa "Teardrop" a trupei Massive Attack, coregrafia fiind semnată de Căprioara.

Pentru dansul de vineri seara, Sorana Cîrstea repetă de patru zile, câte trei-patru ore pe zi. "Se vede că este sportivă, pentru că are o disciplină pe care nu o întâlneşti foarte des la alte persoane în timpul antrenamentelor. Chiar cred că se descurcă foarte bine şi că va face un dans frumos vineri", spune coregrafa Căprioara.

Pe de altă parte, echipele concurente vor avea vineri seară parte de o ediţie inedită la "Dansez pentru tine", pentru că unul dintre stilurile de dans din competiţie va fi dansul popular în ploaie. Astfel, pe lângă dificilele dansuri gândite de specialistul în folclor Nea Marin Barbu, mişcările concurenţilor vor fi îngreunate şi de ploaia care va invada platoul.

Al doilea stil de dans al serii va fi cel tras la sorţi de către concurenţi, ce va avea ca temă comună "Balul străzii". La începutul probei, câştigătorul sezonului trecut al emisiunii, Edi Vasile, va arăta juriului şi publicului ce înseamnă un street dance autentic, alături de una din surioarele sale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus