Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Disparut de acasa

Bărbatul  din fotografie a dispărut de la domiciliu în data de 12 noiembrie. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş investighează dispariţia acestuia. 

Bărbatul din fotografie are vârsta de 69 ani şi se numeşte Cosma Ioan.  Soţia acestuia a sesizat în cursul zilei de ieri Poliţia Municipiului Mediaş, cu privire la faptul că soţul său a plecat de la domiciliul comun în 12 noiembrie, fără a mai reveni. 
 
Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, constituţie astenică, calviţie cu păr grizonat pe margini;
Semne particulare: lipsă degent mic mâna stângă;
La data dispariţie purta o vestă din fâş de culoare neagră, pulover de culoare închisă, blugi de culoare verde şi ghete negre din piele întoarsă. 
 
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 239

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus