Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Turcan a ales: face parte din "grupul cinstitilor" al lui Basescu

Președintele Traian Băsescu a proclamat în această săptămână că ”parlamentarii cinstiți ai PDL” ar trebui să susțină propunerea USL de reducere a numărului de parlamentari la 300 de aleși, nu 388, atât cât au negociat liderii PDL cu UDMR. Din grupul parlamentarilor PDL care susțin propunerea prezidențială s-a remarcat și deputatul de Sibiu Raluca Turcan. "Reducerea numărului de parlamentari este un pas înainte. Noi ne-am fi dorit ca această reducere să fie în concordanţă cu rezultatul referendumului. Am înţeles că formula cu 388 de parlamentari a venit în urma negocierilor cu UDMR", a declarat Turcan, pentru gândul.info, respingând şi ideea introducerii sistemului compensat în privinţa alegerilor pentru Camera Deputaţilor: "Nu sunt de acord cu această compensare la sistemul de vot. Cred că formula aleasă ar trebui să fie cea a votului uninominal pur. Din acest punct de vedere este un regres".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

un cetatean

Acum 12 ani

dupa ce in 14.11.2011 Deputatul PDL, Raluca Turcan, a salutat consensul coaliţiei majoritare în legătură cu reducerea numărului de parlamentari de la 471 la mai puţin de 400, dupa doar o zi s-a schimbat doamna si vrea si domnia sa 300... oare unde a fost cand se facea negocierile?!?!
Raspunde

nae

Acum 12 ani

DE ce oare dl Bratu Alin nu a semnat textul? Sa-i fie oare jena ca a fost sef de cabinet la doamna Raluca? Orcum textul e lingusitor si va fi apreciat de deputatul avid de imagine. Treci pe la casier!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus