Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

28 de tineri au obtinut calificari in cadrul "CALISIG – Calificare pentru o slujba mai sigura"

28 de tineri au finalizat ieri ultimul curs de calificare/recalificare contabil, din seria celor cinci programe de formare profesională organizate prin proiectul „CALISIG – Calificare pentru o slujbă mai sigură”.

„O calificare în plus înseamnă o şansă în plus pentru găsirea unui loc de muncă. Ceea ce am urmărit noi prin aceste proiect, este oferirea unei posibilităţi de angajare, celor care acum câteva luni nu se puteau bucura de această şansă, tocmai pentru că nu aveau această calificare” a spus Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Programul de formare profesională de specializare contabil s-a desfăşurat la Mediaş, în perioada 3 octombrie- 15 noiembrie. Proiectul este realizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în parteneriat cu AJOFM Dolj se desfăşoară în perioada 1 iulie 2010- 1 martie 2012, în Regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru şi Sud-Muntenia şi este finanţat din Fondul Social European.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus