Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Organizatorii Tagului de Cariere sunt usor dezamagiti dupa prima zi

Organizatorii Târgului de Cariere de la Sibiu spun că se aşteptau la ceva mai mulţi sibieni dornici să le treacă pragul, mai ales astăzi, în prima zi de târg.

“Ca să fiu sincer, ne aşteptam să avem mai mult public, mai ales la prima oră. De obicei, în prima zi şi la prima oră este cel mai aglomerat, chiar şi la Sibiu, în alte ediţii ale târgului. Spre exemplu, în alte cazuri am avut lumea care stătea la coadă să intre. Nu este un lucru bun să stea lumea la coadă, dar am avut multe cazuri”, a declarat pentru Turnul Sfatului Adrian Bîlc, organizator al evenimentului.

La TDC sunt 18 firme prezente şi astăzi erau scoase spre ocupare peste 250 de joburi. Predomină inginerii şi IT-iştii, în top-ul celor mai căutate profesii.

“Spre deosebire de alte ediţii, cea din primăvară şi cea din toamna anului trecut, targetul nostru sunt tinerii până în 30 de ani. Şi majoritatea job-urilor prezente la târg se adresează lor”, a mai spus Bîlc.

Târgul de Cariere este deschis şi mâine, între orele 10.00 – 16.00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

CashMan

Acum 12 ani

Nici nu vor gasi angajati la salarii de 1.000 de roni.
Raspunde

tex

Acum 12 ani

praf in ochi, hai sa ardem un ban, bullshit si sa ne dam rotunzi! cash man...cred ca tu vorbesti de un caz fericit
Raspunde

Frectie la picior de lemn

Acum 12 ani

am fost si eu la un targ anterior, si....... Sunt tanar absolvent de facultate (economice). La astia le IASA ceva, ca daca nu, nu ar face targul de capul lor...
Raspunde

@ cei demai sus

Acum 12 ani

Voi vreţi să vă angajaţi de pe băncile şcolii şi să fiţi plătiţi ca unu care are măcar 5 ani experienţă? Cand mergeţi la interviuri şi sunteţi întrebaţi ce ştiţi să faceţi sau ce aţi învăţat din scoală, muţiţi toţi! visaţi!!! vise frumoase!!!
Raspunde

tex

Acum 12 ani

@cei de mai sus dragul meu revoltat, vremurile s-au mai schimbat, ar trebui sa schimbe si ei placa. in timpul facultatii faceam razatori de bucatarie pt avea un banut de buzunar. Dar de fiecare data cand mergeam la asemenea targuri(denumire prea sofisticata pt ce fac ei acolo) nu se gasea nimic. Tocmai de aceea asa putini oameni...
Raspunde

CashMan

Acum 12 ani

M-am dus la acest mai mult de curiozitate, am deja un job. Oricum nu m-as fi putut angaja prin acest targ, n-am studii superioare. Sunt norocos (oarecum) pentru ca am un salariu destul de mare. Dar pentru asta lucrez 7/7. Pe de alta parte, o firma care isi va respecta angajatii, se va gandi macar la nevoile lor primare (mancare, adapost, haine, etc.) Daca banii nu-ti ajung pentru mancare, ce sa mai vorbim de chirie, haine si alte lucruri de baza pentru a trai in acest secol?! Cat despre cei care se ocupa de \"recrutare si HR\", consider ca sunt tare naivi. Pentru 50-150 de euro in plus, se considera norocosi ca lucreaza intr-o multinationala. Dar viata trece si pana la urma conteaza si cum traiesti, nu doar ca lucrezi undeva... Nu mai sunt asa tanar, dar daca as fi terminat o facultate acum, as avea o singura grija: sa ma imprumut si sa dispar rapid din aceasta tara de cosmar.
Raspunde

tex

Acum 12 ani

CashMan...unii dintre noi(nu dam nume \"cei de mai sus\")...se pare ca traiesc intr-o bula de sapun... iar cu multinationalele...sunt satul pana peste cap de ei!!!mare dreptate ai...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus