Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Maraton de evenimente la Biblioteca ASTRA: conferințe, ateliere și spectacole despre sănătate și terapii complementare

Maraton de evenimente la Biblioteca ASTRA: conferințe, ateliere și spectacole despre sănătate și terapii complementare

Organizatorii Târgului de carte și terapii complementare - alterNativ, ediția a II-a, au pregătit un maraton de evenimente care se vor desfășura pe parcusul a 3 zile, 14-16 decembrie, în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu: 32 de conferințe tematice, 28 de ateliere, 4 spectacole inițiatice, activitate de prezentare la 9 standuri cu cărți pe temă de sănătate și evoluție personală și spirituală, 18 standuri de alimente bio și raw vegane, produse terapeutice și ambientale, remedii și 19 standuri de servicii de terapie și consultanță.

PROGRAMUL TÂRGULUI: 14 decembrie – 11:00-22:00 15 decembrie – 9:00-22:00 16 decembrie – 9:00-22:00

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentele se vor desfășura în Biblioteca județeană ASTRA Sibiu, corp A și corp B (Sibiu, str. George Barițiu, nr. 5, 7); Sala Festivă BJA – corp A, etaj 2 destinată conferințelor și spectacolelor; Sala de Lectură Periodice BJA – corp A, etaj 1, destinată atelierelor; Foaier BJA – corp B, parter destinat standurilor cu carte și produse; Sala de Consiliu – corp B, etaj 1, destinată atelierelor; Sala de Lectură – corp B, etaj 5, destinată standurilor cu produse și servicii terapeutice.

„Solicitările publicului ne-au determinat ca anul acesta să extindem spațiile de activități extra muros, în locații prietene evenimentului unde se vor desfășura ateliere sub marca alterNativ:  Studioul KeepGiving Yoga - Sibiu, Alexandru Xenopol, Nr 12, Ap 5, destinat atelierelor; Yoga Sibiu Studio – Sacred Arts, Sibiu, Str. Banatului, nr. 7, destinat atelierelor”, anunță organizatorul evenimentului - Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, care are sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Primăriei Municipiului Sibiu.

Ultima etapă de pregătire

În total, cea de-a doua ediție a Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ - va cuprinde 65 de evenimente. Pe lângă un maraton de conferințe și ateliere, Târgul se bucură de prezența negustorilor de carte și produse, preponderent terapeutice, în nu mai puțin de 20 de standuri, precum și de știința unora din cei mai renumiți specialiști din aria terapiilor complementare din România care vor avea organizate alte 19 standuri de consultanță, de evaluare, dar și de discuții pe teme de sănătate și evoluție personală.

Motto-ul de anul acesta, Trăind cu Inima deschisă!, trasează discret temele abordate de invitați și de cei care doresc să-și prezinte ideile în spațiul bibliotecii publice, un spațiu dedicat ideilor, inovației, comunicării, informațiilor capabile să îmbunățățească modul de a trăi, de a gândi și de a percepe frumusețea și cheile acestei dimensiuni.

Prin organizarea evenimentului Biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației.

Prezența participanților negustori de carte, de produse și servicii, conferențiari, etc. nu a fost condiționată de nici o taxă de stand sau de participare.

Programul complet al ediției a II-a a Târgului de carte și terapii complementare – alterNativ - poate fi găsit pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alterNativ11/ Tot aici pot fi găsite toate detaliile referitoare la alterNativ și la dinamica acestuia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus