Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Tinerii liberali se ”joaca de-a guvernul”

Tinerii liberali s-au organizat la nivel național în comisii de specialitate, similare pe structura unui guvern, iar liberalii sibieni au anunțat deja că au câteva nume care fac parte din conducerile acestor comisii. TNL a creat 18 comisii printre care: Administraţie şi Interne, Apărare şi Securitate, Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Cultură, Justiţie, Educaţie și Relaţii Externe. Reprezentanții TNL Sibiu au obţinut mai multe funcţii în structurile de coordonare ale acestor comisii. Răzvan Pop este coordonatorul Comisiei de Cultură, Daniel Bâlbă, Alexandru Gancea dar şi Raluca Negoescu au fost aleşi vicepreşedinţi ai comisiilor de  Apărare şi Securitate, Cultură şi Tineret. De asemenea, Marius Ichim, Marius Ungureanu şi Denisa Uţă au fost numiţi coordonatori al unor serii de departamente din cadrul Comisiilor de Specialitate ale TNL. 

Urmãtoarele întâlniri ale Comisiilor de Specialitate vor avea loc pe data de 17 decembrie, scopul imediat al acestora fiind acela de a oferi o serie de propuneri legislative parlamentarilor PNL. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus