Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Ariton canta la Medias intr-un spectacol de 1 Decembrie

6.000 de sarmale, câteva discursuri ale oficialităților, o cuvântare istorică și un spectacol istoric este cadoul administrației locale Mediaș pentru locuitorii municipiului cu ocazia Zilei Naționale. Printre protagoniștii programelor dedicate Zilei Naționale la Mediaș se află și Ariton. Nu Ion Ariton, Ministrul Economiei, ci Tarnu Ariton, un solist de muzică populară din municipiu. Programul de 1 Decembrie va începe de la ora 10 cu un spectacol al Ansamblului ”Purtata”, urmânda ca pe scena amplasată în centrul orașului să mai apară Robert Târnăveanu cu Junii Sibiului, Tarnu Ariton și Gicu Muntean. Înainte ca vedetele spectacolului să-și facă apariția, medieșenii vor primi din partea organizatorilor sarmale. Autoritățile locale au pregătit în acest an 6.000 de sarmale. Vor cânta în continuare Sava Negrean Brudașcu și Veta Biriș. Asociația Internațională a Polițiștilor împreună cu Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I. organizează de asemenea de 1 Decembrie, la Mediaș, o expoziție de fotografie. Vernisajul expoziției va avea loc de la orele 11:00, la Galeria CIRUS din Mediaș. Foto: trilulilu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus