Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Golden Tulip Ana Tower gazduiste a doua editia a targului "Nunti la inaltime".

Duminică, 4 decembrie hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu va găzdui a doua ediţie a târgului „Nunţi la înălţime”.

Evenimentul reuneşte cei mai buni specialişti din domeniu, care îşi propun să ajute viitoarele mirese să-şi planifice nunta ideală până în cele mai mici detalii.

“Formaţii artistice cunoscute precum Forever Dance, Junii Sibiului, Snaco Dixie, vor oferi demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă” spune Alexandru Vlad, Events Coordinator.

“Dadoo Brides” îşi va etala oferta de rochii de mireasă, salonul “Luciano Hair and Style” va face demonstraţii de make-up, iar “Uniflora” şi “Flower Shop” vor prezenta cea mai bună ofertă în materie de aranjamente florale pentru nuntă.

Complexul Naţional Muzeal ASTRA va fi prezent prin oferta sa de servicii pentru nunţi şi oferă vizitatorilor la târg ocazia de a face gratuit plimbări cu caleaşcă pe strada Şcoala de Înot.

La târg vor mai particpa agenţia de călătorii “Kusadasi” care va dezvălui locaţii şi oferte pentru petrecerea lunii de miere, “Hera Style”, “Dadoo Brides”, “White Style”, “Anka’s” şi “White Crystal Salon”, care vor prezenta cele mai noi colecţii de rochii şi pantofi de mireasă cu ajutorul modelelor de la scoala de modeling Cleopatra Popescu.

„Paolo Rossi” va prezenta costume bărbăteşti, “Art Mariage”, “Kaffka”, “Marvel Events”, “Bri Agency”, şi “Seven Events” prezintă oferta completă de organizare de evenimente, iar cele mai bune prăjituri şi torturi vor fi oferite de către “Stela Prod” şi “Savana Impex”.

Oferte pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere vor fi oferite de către “Experience Sound & Light”, “Video Center” şi „Sever Sound”.

Târgul va avea loc duminică, 4 decembrie, între orele 12:00-20:00, hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus