Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Velcea, antrenor Poli Timisoara: Gazul nu e o echipa mica si in formare, au un grup omogen!

Antrenorul Politehnicii Timișoara, Valentin Velcea, a spus că Gaz Metan Mediaș nu trebuie privită ca o echipă mică și în formare, pentru că medieșenii au deja experiență în Liga I și Europa League.

Tehnicianul consideră că jucătorii săi trebuie să fie inspirați în meciul de Cupa României, deoarece Mediașul are o echipă organizată, iar pentru a avansa în semifinalele competiției, fotbaliștii din Timișoara trebuie să dea dovadă de un „spirit de luptă” asemănător cu cel din meciul cu Steaua București. „Suntem pe un drum ascendent şi mă refer la drumul cel mai scurt de participare în adevăratele competiţii ale fotbalului mare. Întâlnim o echipă organizată, o echipă scurtă, care ştie să joace foarte bine arma contraatacului. Să nu mai privim Mediaşul ca o echipă mică şi în formare. Are deja trei ani de primă divizie, au ajuns în cupele europene, unde au jucat, din punctul meu de vedere foarte bine. Au un grup omogen, cu nume nu foarte mari. Va trebui să fim inspiraţi la acest joc, să apelăm la ultimele resurse ale acestui an şi să implementăm un spirit de luptă pe care Politehnica l-a arătat în meciul cu Steaua”, a declarat Velcea, citat de gsp.ro.

Velcea nu vede pauza de o săptămână și jumătate pe care echipa sa a avut-o de la ultimul joc oficial ca pe un handicap, ci spune că jucătorii lui Poli au rămas montați. „E adevărat, noi am terminat campionatul mai repede, iar Mediaşul încă mai joacă. Dar am rămas montaţi, pentru că suntem conştienţi că mai avem o etapă, şi în că una extrem de importantă. Meciul cu Mediaş are o însemnătate destul de ridicată, deoarece dorim să accedem în semifinalele Cupei României. Din punct de vedere medical, jucătorii arată bine. Mai avem mici probleme, inevitabile, pentru că antrenamentele sunt intense, iar eu nu prea obişnuiesc să menajez şi cer agresivitate. Îmi doresc să nu se mai întâmple nimic în ceea ce priveşte accidentările până la ora jocului”, a mai spus Velcea.

Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș se joacă mâine, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

foto: ligab.gsp.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus