Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Mediasul castiga in ultimele 20 de minute

Ceea ce părea un galop de sănătate pentru Gaz Metan Mediaș în fața unei echipe debusolate de problemele financiare s-a dovedit o victorie muncită pentru găzari. CS Otopeni a reușit să țină piept tăvălugului ofensiv al medieșenilor timp de 20 de minute, ei fiind în frunte la finalul celor două sferturi, la o diferență de 4 puncte, 38-34. Bogdan Țibârnă a făcut un nou meci foarte bun, fiind principalul marcator al echipei și motorul Otopeniului în prima jumătate. Pe fondul unui joc excelent al lui Ivanovic, Mediașul a spulberat Otopeniul în cea de-a doua jumătate. Extrema Mediașului a încheiat meciul cu 27 de puncte și 12 recuperări. Medieșenii au câștigat sfertul III la 12 puncte diferență iar sfertul final la 11 puncte și au învins cu 88-69. Ionuț Drăgușin a reușit un nou double-double, cu 10 puncte și 10 recuperări iar Moore a fost liderul paselor decisive, cu 9 reușite.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus