Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

56 de apartamente ANL din Medias au fost ocupate astazi de noii chiriasi

Edilii municipiului Mediaş au inaugurat astăzi cele două blocuri ANL, situate pe strada Predeal din cartierul Gura Câmpului şi au predat cheile chiriaşilor.

Acestora din urmă le-au revenit apartamentele pe care le-au tras la sorţi în urmă cu o săptămână. Mai exact, este vorba despre 56 de apartamente în 2 blocuri, dintre care 20 apartamente cu două camere şi 36 de garsoniere.

 „Ne bucurăm că am reuşit, ca în preajma Crăciunului să le pregătim o bucurie celor 56 de noi chiriaşi, ne bucurăm de satisfacţia celor care au primit astăzi cheile noilor locuinţe.

Sperăm ca şi ultimele două blocuri să fie finalizate până în luna februarie, cel târziu martie, ca să le putem repartiza următorilor beneficiari.“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 281

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

anonim

Acum 12 ani

Este o chirie foarte mare pentru tinerii cu peste 35ani,(4ooroni,cei sub 35ani platesc apr.80roni) asta duce la impasibilitatea platii, ai si copii , cheltuieli aferente, etc. Asta duce pana la urma la renuntare la apartament,asta inseamna ajutor ptr.tineri
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

putem scimba ceva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus