Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un mort si doi raniti, ieri, pe soselele din judetul Sibiu

 

Un șofer de 60 de ani a murit ieri, într-un accident rutier produs pe DN 1, în afara localităţii Apoldu de Sus.
 
T. Alexandru, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Sălişte, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – judeţul Alba, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă spre stânga şi în pantă, a pierdut controlul asupra directiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de R. Marcel (60 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti). 
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto R.Marcel, precum şi vătămarea corporală gravă a pasagerei aflate în maşină cu acesta, pe locul dreapta faţă. 
Cercetările în acest caz continuă.
 
Tot ieri, pe fondul neacordării de prioritate autovehiculelor, s-a produs un accident rutier în municipiul Sibiu, la intersecţia străzilor Calea Dumbrăvii cu strada Panait Cerna.
În urma cercetării efectuate la faţa locului s-a stabilit următoarele: G. Ovidiu (55 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), în timp ce conducea autoturismul pe str. P. Cerna, ajuns în intersecţia cu str. Calea Dumbrăvii nu respectă semnificaţia indicatorului „Stop”, pătrunde în intersecţie fără a acorda prioritate şi intră în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către T. Raoul (20 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu). 
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere. 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 213

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus