Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Primarul din Saliste prins in razboiul USL - Ialomitianu

 

USL cere demisia de urgență a ministrului Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, pe motiv că ar fi mințit în legătură cu cererea de majorare a taxelor și impozitelor locale venită din partea primarilor, informează Agerpres. Potrivit unui comunicat al USL, autoritățile locale, în general, și Asociația Municipiilor din România, în special, nu au solicitat Guvernului majorarea de la 20% la 50% a limitei până la care pot fi crescute taxele locale. În acest fel, USL contrazice afirmația ministrului finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, potrivit căreia o serie de lideri ai asociațiilor de primarii, printre care și cel al Asociației Municipiilor din Romania, ar fi cerut "telefonic" majorarea taxelor. "Ministrul Gheorghe Ialomiţianu a minţit în faţa întregii ţări. În acest moment, are datoria morală de a-şi prezenta demisia", se arată în comunicatul remis de USL.
Potrivit USL, autorităţile locale, în general, şi Asociaţia Municipiilor din România, condusă de primarul din SĂliște, Teodor Banciu, în special, nu au solicitat Guvernului majorarea de la 20% la 50% a limitei până la care pot fi crescute taxele locale şi la nivel local s-au adoptat deja hotărâri prin care taxele nu se vor modifica în 2012 faţă de nivelul din 2011.

Comentarii

5 comentarii

Nu a cerut nimeni

Acum 9 ani

Sa traiasca dom\' ministru ca ne-a salvat de ticalosii de primari care au vrut sa ne ia banii nostri aia taiati de 25 % pe 2009 si ramasi la fel si pentru 2012. Ticalosu \' Antonescu a vrut sa ne ia banii. NOROC CU DL.ministru ca-i performant pentru Euopa dar prostii nu-ntelege. Si acum serios : Tara asta-i controlata cu mesaje pentru prosti... si vorba aia.... prosti DA multi!
Raspunde

ptr com nr 1

Acum 9 ani

daca-l iubiti atit de mult pe ialomiteanu et comp si pd -ul haideti sa-i conservam acum sa-u imediat sa nu mai poata sa faca vreun rau sii vom baga in ceara ca sai aveti ca amintire la d-voasta acasa astia nu put morti astia put vii
Raspunde

Nicu

Acum 9 ani

Primarul Banciu este presedintele Asociatiei Oraselor din Romania.La asociatia Municipiilor presedinte este Tudor PEN\\\\endiuc,primarul Pitestiului.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Bravo! Avem iarasi o mostra de profesionalism din partea redactiei TURNUL SFATULUI.
Raspunde

Base

Acum 9 ani

Lasa-i ca sunt penibili, desi au pornit bine astia lasati pe drumuri de Cercel, vor termina la fel cum zicea Tutea - in penibil! ca aproape toata presa nationala, ca de cea locala nu putem zice nici macar un cuvant de bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus