Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
1°C

73 de ani de inchisoare pentru noua membri ai clanului Timplaru

Cei nouă membri ai clanului Tîmplaru, trimiși în judecată în 2007 pentru tentativă de omor, trafic de persoane, constituirea unui grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, şantaj şi distrugere, au fost condamnați la 73 de ani în total.

Constantin Adrian Tâmplaru, Florin Adrian Judele, zis Sasu, Ioan Sighencea, Nicodin Ardelean, Narcis Lăcătuş, Remus Banu, Radu Cernea, Alexandru Căpraru, Alin Vizitiu şi Friederik Bortmes au ajuns cunoscuți în tot Sibiul după ce în 2007 au devastat practic Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean. După declanșarea anchetei , procurorii DIICOT i-au acuzat pe cei nouă și de trafic de persoane, şantaj şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Cele mai mari pedepse, 13 și 17 ani de închisoare, le-au primit Tîmplaru și Judele, restul membrilor grupării primind pedepse cuprinse între cinci și nouă ani de închisoare. Mai mult decât atât, inculpații au fost obligaţi să achite părţilor civile daune morale şi materiale în valoare de aproape 40.000 de lei.

Hotărârea Curţii de Apel Craiova poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Cozma

Acum 10 ani

Ba definiti putin partile civile ca eu nu inteleg la cine au ajuns cei 40.000 de lei. Au ajuns la stat, primarie sau la Spital ca altcineva nu a cerut daune. Informatiile pe care le-ai editat sunt vechi de cel putin un an, nu aveti un timp de reatie bun sau nu mai aveti ce scrie?
Raspunde

rocsana

Acum 10 ani

merita spun ieu ca au omort saracu baiat nu afost de azus ca lati azugiat pna sa vina salvarea atrebuit sa merget si la spital sa al terminat de tot meritat sa fit azugiat si voi ca nu avet sge an voi nesptitilor
Raspunde

rocsana

Acum 10 ani

merita spun ieu ca au omort saracu baiat nu afost de azus ca lati azugiat pna sa vina salvarea atrebuit sa merget si la spital sa al terminat de tot meritat sa fit azugiat si voi ca nu avet sge an voi nesptitilor
Raspunde

claudiu

Acum 9 ani

date-n mortii mati de analfabeta ca nu sti nici sa scrii ,nu avet sge an voi nesptitilor, ce inseamna asta?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

creca nu sti tu sa citesti, cum censeamna? nesptitit inseamna unu care lati azugiat pana la omort. si asta din lipsa de sge grupa an. ce e asa greu de inteles?
Raspunde

denisaaa

Acum 8 ani

bai ia terminatiii si nu mai vorbiti asa daca nu stiti taceti dracu din guraa pentru ca alin vizitiu era vecinu meu asa ca gura daca nu stiti nu comentati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus