Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Participant la proteste, lovit in cap de un ghiveci | Video

Unul dintre participanţii la protestul de luni seară din municipiul Sibiu are nevoie de îngrijirile medicilor, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon l-a lovit în cap, bărbatul sângerând.

Unul dintre participanţii la marşul de protest din municipiul Sibiu a fost rănit, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon de pe Bulevardul Mihai Viteazu l-a lovit în cap.

Potrivit martorilor, bărbatul, care ar fi angajat al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, a fost scos din rândurile manifestanţilor de către jandarmi, care i-au acordat primul-ajutor până la sosirea medicilor.

"Am primit o solicitare din grupul manifestanţilor şi o ambulanţă de tip B se deplasează la faţa locului. Se pare că este vorba despre un bărbat care este lovit la cap", a declarat, Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Unul dintre protestatari, aflat în apropierea locului incidentului, mărturisește că manifestațiile erau pașnice și că nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. „Protestam cu toții pașnic și deodată am auzit un zgomot ciudat în spatele meu. Până sî întorc capul, am văzut ceva ce semănă cu un ghiveci rostogolindu-se înspre mine. Dupa zgomot părea să fie dintr-un material dur. La doi metri în spate era un bărbat întins pe jos, iar alți protestatari încercau să îl ridice. Obiectul îl lovise fix în frunte și sângera deja abundent, dar era conștient. S-a sunat la SMURD, iar protestatarii s-au oprit pe loc și, timp de vreo cinci minute, au huiduit înspre blocul de unde fusese aruncat ghiveciul”, spune Dan-Andrei Secăreanu, student ULBS.

Video: cemerita.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

prof. maria ioan

Acum 12 ani

daca ai fi intrebat si un intelectual sau un tanar student - numerosi la manifestatie, ai fi aflat ca nu noi suntem mahalaua inepta si violenta (citat baconski), ci sleahta de oranjgutani inculti, agramati si hoti ce ne conduc spre prapastie...
Raspunde

sandu

Acum 12 ani

mai nea caisa tu cred caci esti cit de cit baiat cu ceva scoala la cap daca lucrezi la muzeu ce ai cautat in grupul de derbedi ?prietene oare nu ti-ai facuto tu cu capul tau?
Raspunde

una

Acum 12 ani

Dle reporter, ghiveciul nu a cazut intamplator, a fost aruncat si sper ca vinovatul sa fie prins si inchis, dupa cum merita!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus