Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

"Zona crepusculara" pe strada Tractorului: obiect neidentificat cazut din senin

O masă gelatinoasă de proporții considerabile a căzut din senin, pe strada Tractorului, astăzi imediat după prânz. Obiectul neidentificat a fost observat de câțiva muncitori aflați pe un șantier din apropiere, muncitori care au alertat autoritățile. ”Era ca o masă gelatinoasă, pe care dacă dădeai cu lemnul rămâne urme”, au alertat muncitorii autoritățile.
Primii sosiți au fost reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Între timp, masa gelatinoasă s-a transformat într-un fel de spumă. ”Este o bucată de spumă care, după toate probabilitățile este căzută de la vreun avion sau, dacă nu, de la extratereștrii, ca să glumesc. Nu știm exact proveniența, a căzut din cer. Nu este toxică, radioactivă, deci cazul nu a fost preluat de noi, ci de cei de la Garda de Mediu”, spune lt. – col. Cosmin Balcu, inspectorul șef al ISU ”Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu.
Cei de la Garda de Mediu, însă, au stabilit că a fost vorba de o simplă glumă. ”Absolut o glumă, nu știu cine a putut sta la originea ei. A fost și din partea instituției noastre un reprezentant, care a constatat că e vorba de o glumă. Era o simplă spumă, nici vorbă să pice din cer”, spune Ciprian Simulescu, purtătorul de cuvânt al Găzii de Mediu Sibiu.
Varianta rămasă în picioare este că spuma care acoperea aproximativ un metru pătrat fie a fost adusă de vânt, fie a fost depozitată de vreun sibian.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

gicu

Acum 11 ani

Mai Traiene, cauta-te degraba si vezi daca mai ai ceva sub scafirlie! Nu-i gluma! Cred ca era de la tine de-acolo!
Raspunde

Blood4dracula

Acum 11 ani

Voi chiar nu aveti stiri?
Raspunde

adina

Acum 11 ani

voi ati luat-o razna! ce stire e asta????
Raspunde

nemilosu

Acum 11 ani

eram eu, asa fac cand ma materializez pe jumatate. reprezint o civilizatie dintr-o nebuloasa apropiata. e plin de securisti la noi. am auzit ca la voi in romania, securitatea nu mai exsta
Raspunde

nemilosu

Acum 11 ani

eram eu, asa fac cand ma materializez pe jumatate. reprezint o civilizatie dintr-o nebuloasa apropiata. e plin de securisti la noi. am auzit ca la voi in romania, securitatea nu mai exsta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus