Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Un ministru si secretara liderului din opozitie intr-o aventura amoroasa pe scena Teatrului National "Radu Stanca“ Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă duminică, 29 ianuarie, premiera spectacolului „Încurcă-i drace!“ în regia lui Șerban Puiu.

Spectacolul montat pe scena Teatrului Național din Sibiu este o comedie spumoasă, cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate. Având la bază o rețetă aparent simplă, spectacolul lui Șerban Puiu se remarcă prin precizia aproape mecanică a derulării scenelor în care actorul este pus în prim – plan, într-un joc plin de forță.

Acțiunea spectacolului se desfășoară într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willy își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar trebui să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situația acestora devine una complicată pentru că în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Pentru că raportarea acestui incident ar scoate la iveală relația de adulter dintre cei doi, protagoniștii se hotărăsc să ascundă corpul acestuia.

Planurile lor vor fi date, peste cap prin intervenția altor personaje, care transformă scena într-una plină de haz și suspans. „Încurcă-i drace!“ este o adaptare după piesa „Out of order“ a dramaturgului englez Ray Cooney, pentru care a primit premiul „Olivier” – cea mai bună comedie a anului 2001.

Decorat cu titlul de Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic în 2005, Ray Cooney este considerat unul dintre cei mai importanți autori de comedie britanici, fiind deseori comparat cu Georges Feydeau, autorul piesei „Puricele în ureche“.

Spectacolul va avea loc duminică, 29 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional “Radu Stanca”. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus