Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Toate operele lui Shakespeare intr-un singur spectacol pe scena Teatrului National "Radu Stanca“ Sibiu

Secția Germană a Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă marți, 31 ianuarie, premiera spectacolului „Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“.

Universul shakespearean devine joaca a trei actori în cea mai nouă producție de la Secția Germană. Construit ca un maraton teatral care reunește operele lui Shakespeare, spectacolul de la Sibiu este o parodie ce pune la dispoziția actorilor cele mai nebunești trucuri pentru delectarea publicului invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

„Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“ sau „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt“ este una dintre cele mai populare piese de teatru din lume, scenariul americanilor Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield fiind jucat cu sălile pline încă de la premiera mondială. Textul deține și un record mondial, al celei mai scurte reprezentații pentru „Hamlet“, cu o durată de 43 de secunde.

Spectacolul de la Sibiu îi aduce pe scenă pe actorii Ali Deac, Wolfgang Kandler și Daniel Plier, cel din urmă semnând și regia spectacolului. Piesa este jucată în limba germană cu traducere simultană, la căşti, în limba română.

Spectacolul va vea loc marți, 31 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus