Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

"Radu Stanca“ Sibiu aniverseaza 160 de ani de la nasterea lui Ion Luca Caragiale

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu aniversează 160 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale prin prezentarea spectacolului „O noapte furtunoasă“ în regia lui Șerban Puiu.

Spectacolul reprezintă o montare fidelă a textului scris de Caragiale și reușește prin viziunea lui Șerban Puiu să apropie spectatorul de atmosfera acelor vremuri, lăsând totuși loc pentru actualitatea cotidiană. Personajele sunt aceleaşi, poate doar un pic mai realiste şi mai conştiente de trendul cafenelelor și al restaurantelor.

Scenografia spectacolului poartă semnătura Luanei Drăgoescu, iar din distribuție fac parte actorii Dan Glasu, Viorel Raţă, Florin Coşuleţ, Pali Vecsei, Cătălin Pătru, Codruţa Vasiu și Diana Fufezan / Ioana Blaga Frunzescu.

Ion Luca Caragiale este considerat cel mai mare dramaturg român și unul dintre cei mai importanți scriitori din România. Prin activitatea depusă, scriitorul a contribuit semnificativ la întemeierea teatrului comic în România, precum și la fondarea teatrului național.

Spectacolul va avea loc miercuri, 1 februarie, de la ora 19:00, la sediul teatrului. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

observer

Acum 9 ani

Astia finanteaza ziarul si ULB, mai pica ceva si de pe la primarie!
Raspunde

www

Acum 9 ani

Astia fiind cine ? Si in alta ordine de idei, spectacolul este chiar bun, merita o seara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus