Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
18°C

”Epopeea” actiunilor Concefa continua: Familia Cercel vinde 31,5%

Adina Maria Blajiu a fost raportată pe bursă cu achiziţia unui pachet de 31,5% din acţiunile firmei de construcţii Concefa Sibiu, vânzătorul fiind Vasile Popoviciu Cercel, care deţinea anterior circa 57,5% din acţiuni şi controla împreună cu Maria Cercel circa 62,66% din companie, informează Ziarul Financiar. Adina Blajiu a preluat a cumpărat acțiunile pentru suma 3,2 mil. lei (738.000 de euro), după ce luna trecută, Vasile Cercel, cumpărase 57,48% din acţiunile Concefa de la omul de afaceri Horaţiu Cercel la preţuri de trei ori mai mari. Cercel a plătit atunci 17,7 mil. lei (4,1 mil. euro) şi a încasat de la Adina Blajiu circa 3,2 mil. lei pe 31,5% din acţiuni. Vasile Cercel a cumpărat acţiuni Concefa la preţuri cuprinse între 0,046 şi 0,05 lei/unitate şi a vândut recent mai bine de jumătate din pachet către Blajiu la un preţ de 0,016 lei/titlu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

VINE CAMPANIA ELECTORALA

Acum 12 ani

miroase a spalare de bani
Raspunde

Ravan Pop

Acum 12 ani

Adina Blajiu e fosta, oare \" fosta \" iubita a lu\' cercel, vreme de 8 sau 9 ani, si in nici un caz nu avea suma de 738 mii de euro sa cumpere actiuni. E clar o manevra clandestina marca horatiu cercel de a insela vreun creditor sau poate statul. Oricum daca a ajuns la asemenea subterfugii inseamna ca situatia la concefa e disperata.
Raspunde

ce mai cap

Acum 12 ani

necalificatul disperat dupa lichiditati face tot felul de artifici sa scape de fisc sa eludeze tot ce se poate pacali
Raspunde

Dragosh

Acum 12 ani

Nu este fosta iubita. Este vazuta si acum des pe la el. Sta si fata capra pentru un \"baton\" cu lapte. Doar nu credeati ca ar avea foametea de ea acea suma. Cat despre Cercel, sa faca bine sa-si plateasca mai intai angajatii apoi sa se ascunda de FISC!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus