Vineri,
17.09.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Revolutionarii sibieni prelungesc protestele – "jos Guvernul Basescu"

”Jos Guvernul Băsescu” este mesajul pe care, Mircea Bucur, președintele Asociației Sibiu Decembrie 89, spune că îl va promova în următoarele seri. În numele Asociației de revoluționari pe care o conduce, Bucur a solicitat și primit aprobare de a protesta în continuare, seara, până pe 16 februarie.
Protestele Asociației vor face o pauză sâmbătă și duminică (11 și 12 februarie).
”Am zis să nu monopolizăm noi traseul acesta. Dacă vor și sindicatele să protesteze o pot face la final de săptămână”, spune Mircea Bucur.
Comisia de avizare a adunărilor publice din cadrul administrației locale a aprobat prelungirea marșurilor de protest organizate de Asociație până în 10 februarie, în fiecare seară între 18.00 și 21.00, pe traseul Piața Mare – Nicolae Bălcescu – Piața Unirii și înapoi. Între 13 și 16 februarie, marșurile sunt autorizate între aceleași ore, dar pe traseul prelungit, din Piața Mare până pe bulevardul Mihai Viteazul. ”Eu am cerut inițial autorizarea marșurilor până pe 1 martie. În zilele următoare sper să participe la proteste aproximativ 100 de oameni, căci se și anunță din nou geruri mari. Apoi, de săptămâna viitoare, când se mai încălzește, am prelungit traseul și sper să vină mai mulți. Noi protestăm împotriva Guvernului Băsescu. Vrem un guvern care să fie susținut de întregul Parlament, un guvern tehnocrați, un guvern de uniune națională, cum vor ei să îl denumească, dar să fie susținut de întregul parlament, nu de Băsescu și partide de 8-10%”, declară Mircea Bucur.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

basescu si pdl saracie foamete

Acum 9 ani

vine vine primavara javra paraseste tara
Raspunde

SI E AUTENTIC

Acum 9 ani

Fragment dintr-un discurs rostit de actualul premier desemnat Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu, Delegat al Organizaţiei judeţene Iaşi a UTC Hotărârile de însemnătate istorică adoptate de Congresul al XIII-lea al Partidului Comunist Român, înflăcăratele îndemnuri adresate tinerei genraţii de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu în deschiderea lucrărilor Forumului nostru, pun şi î faţa noastră, a elevilor utc-işti, sarcini deosebite. Suntem conştienţi că pentru a realiza o economie modernă, intensivă sunt necesare cadre a căror pregătire să se reflecte în capacitatea de a răspunde noilor exigenţeale muncii, ale activităţii sociale în general, care trebuie sa dovedească înaltă competenţă profesională, gândire creatoare, deschisă spre nou, spirit de iniţiativă, responsabilitate, ordine şi disciplină. De aceea programele noastre de activităţi, ancorate mai ferm în realitatea concretă a problemelor cu care se confruntă fiecare colectiv de elevi corelate mai strâns cu acţiunile desfăşurate pe linia şcolii, au fost orientate astfel încât să conducă la sporirea răspunderii eleviloe pentru învăţătură, pentru pregătirea permanentă, perseverenţă şi sistematică, printr-un efort propriu susţinut şi constant. Pe deplin conştienţi de sarcinile ce ne revin din Hotărârile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Român, din indicaţiile şi orietările secretarului general al partidului, tovarăşul Nicolae ceauşescu, din documentele supuse aprobării, Forumului tineretului, noi, elevii di judeţul Iaşi, ne angajăm că vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialişti cu o înaltă pregătire politică şi profesională cu conştiinţă înaintată hotărâţi să muncească, cu entuziasm şi pasiune tinerească revoluţionară, cu responsabilitate pentru continuarea neabătută a drumului ascendent pe care România s-a înscris în perioada de o efervescenţă fără precedent inaugurată de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Român.
Raspunde

Cersiti indemnizatia de revolutionar

Acum 9 ani

Domnilor ! Voi vreti sa primati, in continuare, indemnizatia de revolutionar alaturi de multe alte drepturi acordate voua de catre PSD. LA MUNCA FRATILOR NU LA INTINS MANA
Raspunde

FANE

Acum 9 ani

ACEIASI LINGAI SI PUTUROSI , PRAPADITI , BETIVI SI NEICA NIMENEA PLATITI DE USL CARE VOR CIOLANU OAMENI SERIOSI MERG LA LUCRU ZI DE ZI PUTUROSI STAU PE BANII NOSTRI SI MAI VOR SI ALTE DREPTURI RUSINE MAI ASA ZISI REVOLUTIONARI CARE AU PARTICIPAT LA TAIATU PORCULUI
Raspunde

Vasi

Acum 9 ani

Paduche prapadit,agramat si prost....lingau si puturos este tat*tu si ma*ta,tin sa-ti precizez ca nu sunt revolutionar,merg la munca zilnic iar la ora 18 sunt in piata la proteste,sunt absolvent de facultate,si datorita corditilor ca tine,nu pot avea un loc de munca conform cu pregatirea mea pentru ca voi gangavilor sa puteti fi numiti politic in locul in care ar trebui sa stau eu.....am sa ies in strada pana lighioanele ca tine ajung unde le este locul!
Raspunde

@pedelei imputiti fane&co

Acum 9 ani

Prapadita a fost mamicata cind a facut un retardat ca tine ,dar cred ca e din cauza lui betivu de tactu care se imbata la pomenile electorale si de puturos ce era a uitat sa mai mearga la servici.Cit despre seriosi ca tine nu pot decit sa te salut cu traditionalul inbuci ceva poponautule. Eu ,fraiere cu cioc si motz ce esti , nu merg zilnic in piata, pentru vreo indemnizatie de care vorbesti tu, insa credtinelul pedeleului ce esti ,ma duc zilnic pina retardatii ca tine invata sa taca si banditii si hotii din politica Romaneasca dispar din parlament, guvern si alte institutii de unde nu fura numai banii tai bou incaltat ce esti, dar ma fura si pe mine cu nerusinare. Ai priceput bai fane ,spoitor de tot kktu care esti?
Raspunde

john

Acum 9 ani

de ce nu strigati vrem sa muncim pe 700 de lei
Raspunde

pt john

Acum 9 ani

Pai am striga si asta daca diferentade pina la 1100 nu ati fura-o voi pedelacii ordinari.Si apoi traieste tu cu banii aia bai gargaristule.Probabil ca nu te speli si nu te stergi cind mergi la buda. Pt tine hirtia higienica e buna s-ti curete gura.
Raspunde

pt. Vasi

Acum 9 ani

Mergi la Johannis, ca tot ii faci zilnic propaganda, si poate te angajeaza el pe un post caldut in Primarie, ca asta vrei. Poti sa-i faci si dovada ca-l proslavesti la permanenta. Singurul impediment este sa ajungi la el, ca idolul tau nu acorda audiente nici macar fanaticilor indobitociti ca tine!
Raspunde

pt Fane

Acum 9 ani

nu sunt revolutionar nu doresc baini, nu doreasc mancare ,nu fac patre din nici un partid dar merg in piata de cite ori pot :sa sti ca oameni merg la lucru isi castiga si m-am cam saturat de toti PD-listi care trimite lumea la lucru, cand in guvernarea lor au desfintat atatea locuri de munca ;Fane ai un limbaj de pd-list
Raspunde

mad79

Acum 9 ani

astia nu sunt revolutionari,ci profitori!Revolutionari sunt cei care si-au dat viata si cei care au fost raniti si/sau au ramas cu sechele,in Revolutie.restul o strangere de mana ar fi de ajuns!
Raspunde

marinela

Acum 9 ani

Normal ca protesteaza ca nu li se mai da din ianuarie cei 1900 RON primiti ILEGAL din \'89 incoace LUNAR, ei fiind declarati ca revolutionari si saracii de ei nici nu erau raniti la revoultie, ba nai rau unii de abia ce sau nascut ! RUSINEEE ! Turnus Sfatului de ce nu faceti o ancheta sa vedeti adevaratii revolutionari si pe cei care sunt incasat fara merit acele sume colosale ? Parca asa si eu as protesta daca as fi luat 1900 ron lunar, care eu iau doar 1000RON ca muncesc nu ca ei....pe langa alte gratuitati de care beneficiaza datorita acestui \"titlu\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus