Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Noul prim-ministru al Romaniei: sunt prieten cu Ariton, mergem impreuna la teatru

La ceremonia de ieri de schimbare din funcţie, fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a reuşit să fure atenţia tuturor prin câteva declaraţii de presă lipsite de logică şi cu erori de gramatică, lăsând să treacă neobservate declaraţiile noului prim-ministru al României.

Răzvan Ungureanu a spus are o prietenie „interesantă” cu Ion Ariton şi că au participat alături la spectacole de teatru din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„De domnul ministru Ariton mă leagă o prietenie cu adevărat interesantă... mergem împreună la festivalul de teatru de la Sibiu”, a spus Razvan Ungureanu la ceremonia de instalare în funcţie a noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

După ce a trecut peste momentele amuzante, explicabile şi prin faptul că se afla la doar a treia întânire cu presa în cele aproape 16 luni cât a deţinut mandatul de ministru, Ion Ariton a vorbit şi despre economie.

"Ne-am atins toate ţintele. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor. Am încrederea şi convingerea că noul ministru va avea cu această echipă pe care o las în urma mea rezultate foarte bune. Nu este o perioadă uşoară. Vă doresc succes. Sunt convins că veţi obţine ce v-aţi propus", i-a transmis şi Ariton noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

foto: a1.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

ioi ioi

Acum 12 ani

Da la cit de agramat e prietenul premierului cred ca era manga la fiecare spectacol.
Raspunde

sartorius cel tanar

Acum 12 ani

dupa ce isi batea sotia, ariton si-o scotea la teatru, in companie de varf. cum a fost cand d-na doctor ariton a sunat la 112 reclamand violenta domestica, apoi la scurt timp a retras tot telefonic plangerea? in amonte de balota-valcea nu mai ajunge ariton, ramane in peisajul natural si salbatic de pe valea oltului sa isi trateze nervii
Raspunde

Ionel

Acum 12 ani

La fel ca-n bancul ala cand o femeie spunea ca e colega de birou cu un general. Dupa cateva zile s-a aflat: era femeie de serviciu la armata.
Raspunde

oltenas

Acum 12 ani

Ariton este un anagramat si un incababil. 80% din electoratul acestei tari nu stie cum arata fostul ministru al economiei!!!!!! Dupa parerea mea este un jegos care a stiut doar sa pupe funduri si asa - cu ajutorul - naivilor din Sibiu sa ajunga unde a ajuns! Pacat ca tinem in puf un nenorocit pe care nu l-au vrut nici oltenii lui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus