Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

O firma din Germania reabiliteaza cea mai veche cresa din Medias

SC Dressel & Höfner SRL, o societate cu capital german care funcţionează în municipiul Mediaş din anul 2006 şi are un număr de 120 angajaţi, a demarat reabilitarea unei creşe din municipiul de pe Târnava.  Concret, firma a decis să finanţeze lucrările de modernizare ale creşei printr-o donaţie care se ridică la valoarea de 5000 Euro. Până acum s-au efectuat diverse lucrări de modernizare, printre care amintim schimbarea parchetului, a mobilerului şi a lenjeriei de pat, precum şi achiziţionarea unei maşini de spălat vase.

Creşa amintită este cea mai veche creşă din municipiul Mediaş, are o capacitate de 30 locuri şi funcţionează în actualul spaţiu din anul 2005. În afara acestei unităţi, în municipiul Mediaş funcţionează creşa din cartierul Gura Câmpului care a fost reabilitată pe parcursul anului 2011 şi are o capacitate de 60 locuri.

Conducerea societăţii Dressel & Höfner S.R.L s-a declarat foarte mulţumită de rezultatul lucrărilor de modernizare. Totodată, aceştia şi-au exprimat disponibilitatea de a se implica şi în viitor, în funcţie de bugetul societăţii, în proiecte sociale.

„Sunt foarte mulţumit de modul în care s-au realizat lucrările iar rezultatul sponsorizării noastre nu poate decât să ne bucure. Societatea noastră se implică in proiecte sociale şi o va face atât timp cât bugetul ne va permite acest lucru.“ a declarat Peter Rauschenberger, director general S.C Dressel & Höfner S.R.L.  

„Suntem foarte mulţumiţi de faptul că societatea Dressel & Höfner investeşte în municipiul nostru şi nu numai că, creează noi locuri de muncă ci se şi implică pe plan social, dovadă lucrările de modernizare efectuate la creşă cu sprijinul dânşilor.“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiul Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus