Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Seara de tango argentinian la Sibiu

Sibienii care îndrăgesc tangoul vor avea parte weekend-ul acesta de o seară dedicată cunoscutului dans argentinian. Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00, la restaurant "Forever" se va desfăşura o seara dansantă de tango.

„Acest eveniment de tango argentinian - Milonga de Sibiu - se doreşte să dea o notă de eleganţă şi rafinament, cu o tentă retro, calendarului socio-cultural sibian şi treptat, să consolideze o comunitate de tango şi în Sibiu, care să incânte publicul sibian în general cu prezenţa vie, pasională dată de evenimente de tango. La acest eveniment pot participa atât dansatori de tango, cât şi iubitorii muzicii de tango”, spune Sorin Negrea, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este promovat de Asociaţia Pro Alma, iar organizatorii îşi propun să pregătească începând din acest an, la fiecare sfârşit de lună, o Milonga - eveniment dansant cu specific de tango argentinian - care tinde să reunească toţi dansatorii de tango din Sibiu.

„Tangoul este un dans care de la originea lui se doreşte a fi un dans de socializare, în care oamenii iau contact, într-un mod artistic, prin muzica de tango”, a mai adăugat Sorin Negrea.

Foto: sabina-cornovac.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 508

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus