Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

"Puricele in ureche" de Georges Feydeau pe scena Teatrului "Radu Stanca"

„Puricele în ureche”, în regia lui Puiu Şerban este o piesă care impune un teatru de relaţii, un teatru în care predomină comicul de situaie, iar situaţiile, cu cât sunt mai încurcate şi mai greu de rezolvat, cu atât devin mai verosimile şi mai profund umane.

Universul personajelor este unul pestrit, viu si mereu în mişcare: înalta societate a saloanelor pariziene, doctorul, majordomul încornorat în faţa propriilor ochi, patronii unui bordel de lux, spaniolul împreună cu soţia, bucatăreasa cochetă, englezul-scoţian, toţi se perindă de la Hotelul “Motănaşul Gentilom” la Casa Chandebise, purtaţi de acelaşi carusel al încurcăturilor.

Din distribuţie fac parte Nicu Mihoc, Catalin Patru, Adrian Neacşu, Liviu Vlad, Cristian Stanca, Dan Glasu, Viorel Raţă, Florin Coşuleţ, Cătălin Neghină, Mariana Mihu, Raluca Iani, Cristina Stoleriu, Eniko Blénessy, Cristina Ragos, Laura Maria Ilea şi Tomohiko Kogi /Daniel Plier/Ali Deac.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 20 de lei şi 10 lei cu reducere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus