Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Silvia Sbarciu concerteaza la sala Thalia

Silvia Sbârciu va susţine pentru prima dată un concert de pian la Sibiu, iar iubitorii de muzică simfonică sunt aşteptaţi joi, 1 martie, să se bucure de arii deosebite ale compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart.

Filarmonica de Stat Sibiu în colaborare cu Euroart SRL (Cluj-Napoca) organizează concertul de pian susţinut de dr. Silvia Sbârciu, cadru didactic universitar la catedra de pian din cadrul Academiei de Muzică „Gh. Dima” Cluj-Napoca.

Tânăra pianistă va oferi publicului meloman Mozart - Concertul pentru pian şi orchestră în Si bemol major KV 595. Programul concertului va mai cuprinde uvertura operei „Olandezul zburător” de R. Wagner şi Simfonia nr.2 în Do major de R. Schumann.

Concertul va fi condus de la pupitrul dirijoral de maestrul italian Aurelio Canonici. Concertul va avea loc joi, 1 martie, de la ora 19:00, la sala Thalia.

Preţul unui bilet este de 14 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%. Biletele se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus