Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FDGR a decis pentru Sibiu si Consiliul Judetean. Urmeaza Avrig si Cisnadie

 

Președintele FDGR Klaus Johannis a anunțat marți că s-au stabilit listele de consilieri ai FDGR pentru Consiliul Local Sibiu și pentru Consiliul Județean. Primarii în funcție ai FDGR, Arnold Klingeis și Johann Krech vor trebui să aștepte o evaluare a liderilor Forumului, înainte de a fi siguri de o nouă candidatură. ”Zilele următoare vom detalia puțin discuțiile pe candidaturi. Până acum am evaluat situația candidaților la Consliul județean și la Consiliul Local. Acum este sigur că Martin Bottesch va candida pentru șefia CJ. În județ, vom hotărî în perioada imediat următoare”, a anunțat Johannis în cadrul emisiunii Raluca și Răzvan de pe postul local de televiziune Eveniment. 
Primarul orașului Cisnădie, Johann Krech spune că așteaptă decizia Forumului. ”Opțiunea mea este de a candida pentru un nou mandat. Pentru asta însă este nevoie și de acordul colegilor din FDGR”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Johann Krech. Johannis  a mai declarat și că deputatul Ovidiu Ganț va fi în continuare candidatul FDGR pentru un loc în parlament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

26 comentarii

lol

Acum 12 ani

Astia-s ca faraonii, conducatori pe viata. Ba, fraierii de romani i-ar vota si post-mortem.
Raspunde

stanca

Acum 12 ani

voi nu mai decideti a-ti facut ce a-ti vrut retrocedari etc acum decid sibieni nu voi nu o sa mai fim asa prosti
Raspunde

rosu

Acum 12 ani

catre stanca: sti ce inseamna retrocedare? Sa dai inapoi un lucru furat.
Raspunde

draga stanca

Acum 12 ani

esti prezenta la scris comentarii dar se pare ca ai fost absenta cand s-a predat gramatica la scoala. treaba cu \"ati\" si \"a-ti\" sta in felul urmator. voi ATI pupat la fundul lui basescu (inclusiv tu) iar in cazul tau, A-TI da cu capul de un gard ar fi un lucru extrem de benefic pentru omenire. Ce zici, te tine? Despre cum si unde se pune o virgula, data viitoare!
Raspunde

lavinia

Acum 12 ani

Fdgr-ul sa ne lase ca ne-am saturat de sasi care nu fac nimic.sunt sigura ca sibienii au observat asta si ii vor lasa sa se voteze intre ei.
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Mai Lavinia draga, revino-ti. Sau mai bine intoarce-te de unde ai venit.
Raspunde

Eu

Acum 12 ani

Votez Fdgr-ul cu toata increderea!!!! variante propuse in trecut la consiliu.... Ion Cindrea PSD, Psd-ul groparul economiei Romanesti, hai sictir!!! de ce nu este bun Klaus Johannis? ca nu face jocurile unora....... Fost primar: Dan Condurat...... no coment. Si exemplele pot continua..... PS. Pentru cei ce vor posta in continuare, vreau argumente.
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

@7 Hai sa incercam sa votam UDMR-ul, daca noi nu suntem in stare sa conducem la noi in tara. Eu cred ca UDMR-ul poate face mai mult decat sasii.
Raspunde

lola

Acum 12 ani

FDGR inseamna un singur om, nu un partid politic...Johannis conduce pana si sedintele consiliului local ceea ce nu e normal...nu zic ca Johannis nu a facut multe pt Sibiu dar era si normal sa faca...exista si Primari romani care fac pt judetul lor ce a facut Johannis pt Sibiu si poate si mai mult(vezi Brasov)...in ultimul mandat Johannis chiar nu a mai facut aproape nimic, a stat 2 ani sa asfalteze o strada hai totusi sa fim realisti si sa nu mai traim in trecut
Raspunde

nasu

Acum 12 ani

Sa votam cel putin un Consiliu Local romanesc pentru ca Iohannis va avea din nou peste 70 %.Daca C.L. va fi din nou majoritar FDGR , romanii vor trebui sa mai taca inca 4 anil!
Raspunde

sibi

Acum 12 ani

Brasovul nu are strazi neasfaltate. In Sibiu, in afara de centrul vechi nu s-a facut NIMIC. 37% din strazi sant de pamant. Pe Balcescu, cladirile renovate au inceput sa se darame. CE A FACUT ASA DE IMPORTANT JOHANNIS?
Raspunde

nela

Acum 12 ani

pentru cei care sunt profesorii de gramatica si se pricep sa faca corecturi gramaticale oare cum este corect sai s-au s-ai pupati pe toti in fund si in fata daca este posibil
Raspunde

i.v.stalin

Acum 12 ani

Daca sibienii ar fi mai atenti, si-ar da seama ca orasul s-a dezvoltat singur, ca orice oras important din Ardeal... expantion, expantion, expantion... nacht drach osten... Iohannis n-a facut altceva decat sa profite. Pentru el, evident. Tovarasi, n-ati aflat inca? Sibiul este oras romanesc. Nu mai este ca pe vremea mea...
Raspunde

aiurist

Acum 12 ani

nela,daca taceai filozoafa ramineai... sau macar sa fi scris tu corect ! nu trebuie sa fi profesor de gramatica [ parca gramatica se invata in clasele primare,unde sunt alti dascali ] . parerea mea...
Raspunde

nelu

Acum 12 ani

Bai staline de ce nu s-a dezvoltat orasul si inainte de johanis ?Pentru ca ai capul mic si mai bine taceai mai.
Raspunde

romanu1992

Acum 12 ani

Iara merge Iohannnis cu aceiasi gasca , dar sasu nu stie proverbul romanesc \"ulciorul nu merge de multe ori la apa\"
Raspunde

aiurist

Acum 12 ani

pai ,se pare ca au uitat toti cum arata Sibiul inainte de venirea fdgr-ului. nu aveam un metro,sau macar un complex comercial mai acatarii .. Ca nu erau lasati sa vina investitorii straini in oras , cum ne rupeam masinile in oras pe toate strazile principale ,etc,etc... insa se pare ca exista peste tot uituci ,voit sau nu !
Raspunde

Cetatean satul de sasi

Acum 12 ani

La Cisnadie nu mai pupa Johann primaria, poate doar in poze si cu ajutor de la D-zeu poate scapam si de mafiotul de Johannis. Doamne da! Johannnis tu inca nu ti-ai facut plinul? Nu iti ajunge?
Raspunde

david

Acum 12 ani

Rogojinile au uitat cum arata sibiul inainte de Iohannis.Alegeti o Rogojina si veti vedea cese intampla.
Raspunde

d

Acum 12 ani

Samuel von Bruckenthal n-a fost o Rogojina si nici roman
Raspunde

ana

Acum 12 ani

la o analiza se iau toate elementele in calcul: ce a focut cineva bine si ce a facut rau. Daca esti realist si vrei o viata buna, cu siguranta, talerul cantarului trage spre gospodarii oraselor . Ca sa analizezi pe cineva trebuie sa te vezi pe tine, tu ai facut tot ce trebuia, doar pentru tine ? Despre cei, sau cele ce folosesc cuvinte josnice nu este nimic de scris.
Raspunde

dinu

Acum 12 ani

mai sa fie nu stiam caci are primarul multi adepti la pupat in***poate e ziua lui subces la pupaturi adanci
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Niminea nu vrea sa vorbeste cu tine,dinule....se poate ca ei sa nu intelege......succesuri fara numar!
Raspunde

maria

Acum 12 ani

daca as locui la sibiu l-as vota pe johannis pe .pdl nu-l mai votez.
Raspunde

@12. nela,

Acum 12 ani

nu-i corect nici \"sai\", nici \"s-ai\". Singura forma corecta (atat gramatical cat si logic) este SA-I PUPI TU PE TOTI. Si eventual SA-I si lingi, la propriu, si tot acolo. Mars la alfabetizare, idioato!
Raspunde

@12.nela, part two:

Acum 12 ani

te-a parasit si singurul neuron \"s-au\" (se scrie \"sau\", imbecilo) doarme permanent?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus