Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
12°C

Campania “O viata poate depinde de tine" intra in bibliotecile din Sibiu

Biblioteca ASTRA împreună cu alte 22 de biblioteci orăşeneşti şi comunale din judeţul Sibiu se alatură campaniei „O viaţă poate depinde de tine!”, promovând în rândul abonaţilor importanţa acordării corecte a primului ajutor.

Astfel, în fiecare zi de miercuri, timp de trei luni, în cele 22 de biblioteci vor rula filme demonstrative care prezintă manevre de prim ajutor explicate şi ilustrate de medici specialişti.

"Am ales să ne alăturăm acestui demers, militând pentru conștientizarea fiecărui membru al comunității în ceea ce privește intervenția practică pentru salvarea unei vieți. Prin această colaborare, dorim să demonstrăm că informația salvează vieți și ne bucuram că infrastructura modernă a bibliotecilor publice sibiene, obţinută prin programul Biblionet, poate sprijini acest mesaj” a spus Florinela Anca Vasilescu, coordonator program Biblionet/jud. Sibiu, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu.

Campania „O viaţă poate depinde tine” atrage atenţia asupra efectelor negative ale folosirii abuzive a numarului 112 şi îşi propune să responsabilizeze publicul larg în privinţa acordării primului ajutor în situaţii de urgenţă.

Cursurile de prim ajutor sunt oferite gratuit de Asociaţia React şi Vodafone România în cadrul campaniei „O viaţă poate depinde de tine”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus