Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Fara Riley cu Dinamo

Meciul „ușor” pe care CSU Atlassib Sibiu îl va juca vineri, în sala Transilvania, împotriva echipei Dinamo București tocmai ce a devenit mai complicat. Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei și, în același timp, cel mai bun recuperator al sibienilor, Kaylone Riley, va absenta cu siguranță. Alături de el, studenții nu se pot baza 100% nici pe Devon Austin, chinuit de accidentarea la mână și nici pe Nikita Khartchenkov ce încă se recuperează după răceala ce l-a prins săptămâna trecută. „În ultimele trei săptămâni o serie de jucători și antrenorul au fost răciți sau accidentați. Mă refer la Austin, un jucător foarte bun și un om de calitate. În meciul de pregătire cu Clujul s-a accidentat grav la umăr, are o ruptură la esența mușchiului pe os. El a jucat doar că ne-am rugat noi de el, dar nu la nivelul la care poate juca. Riley a avut o entorsă la metatarsianul piciorului stâng iar la Craiova a făcut o entorsă la piciorul stâng. Nikita, un jucător care ne-a ținut în prima parte a campionatului cu mână și apărare bună a avut temperatură 40 de grade în ultima săptămână, a și slăbit. Nu a fost la Rovinari, a venit la Craiova, lucru pentru care i-am mulțumit, cu mașina, el singur, dar nu a putut să joace bine, a jucat foarte slab”, spune Mircea Vulc, directorul sportiv al CSU Sibiu. În cazul în care doar Riley va absenta la meciul de vineri, Cătălin Vulc va trebui să aleagă pe cine va trimite în teren dintre Marjan Tasic și William Funn însă sunt șanse mari ca amândoi să intre în lot pentru confruntarea de vineri. Funn a jucat patru partide pentru CSU Sibiu iar pentru Tasic, meciul de la Dinamo ar însemna debutul în culorile galben-albastru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus