Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Cibinul, Sevisul si Padurea Dumbrava, printre prioritatile "Let’s do it Romania" 2012

Anul acesta, acțiunea de curățenie națională va avea loc în data de 12 mai şi va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse și alese zonele în care se va face curățenie, fiecare locuitor al județului având astfel posibilitatea de a propune și a vota zona pe care și-o dorește curată.

Numărul de zone din fiecare județva fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar și de resursele locale. Printre primele propuneri ale echipei de coordonatori ai județului Sibiu se numără malurile râului Cibin in amonte și aval de Sibiu, cursul Sevișului, Padurea Dumbrava.

În urma etapei de vot, echipa “Let's Do It, Romania!” va comunica zonele alese în fiecare judet pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro, zone care vor fi curățate pe 12 mai.

Întregul regulament al campaniei va fi disponibil în curând pe www.letsdoitromania.ro. După Ziua de Curățenie Națională, zonele curățate vor fi monitorizate constant de echipele locale Let`s Do It, Romania!

Echipa județului Sibiu beneficiază și anul acesta de sprijinul și suportul Companiei Marqurdt, sponsorul principal al proiectului in județul Sibiu.

Obiectivul strategic al acțiunii din acest an este creșterea procentului de reciclare a deșeurilor la 30% din numărul de saci colectați, de la 26% în 2011 și 17% în 2010.

Curățenia Națională nu este singurul proiect organizat de echipa “Let's Do It, Romania!” în acest an. După data de 12 mai, 3 proiecte noi vor fi demarate: Registrul National al Deseurilor, 0 deseuri si Let's Train It.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

david

Acum 12 ani

foarte bine si frumos
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus