Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Dan Puric revine in Sibiu: dans

Dan Puric se întoarce la Sibiu, după ce în luna ianuarie și-a lansat ultima carte. De această dată, artistul vine cu un spectacol de dans, ”Vis”. Evenimentul va avea loc miercuri 21 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu. ”Ironic la adresa unei societăți mecaniciste, care uită de Dumnezeu și care își făurește o nouă valoare suprema din bani, faimă și putere, cu tot ce această societate are mai imbecil și mai stereotipic, primele acte ale Visului abundă de comic, însă într-un fel mai temperat și mai satiric, pe alocuri, decât o piesă ca, de exemplu, Toujours l’amour. Improvizația își face și ea simțit cuvântul, între acte, când Puric “face bășcălie” de spectatorii care au impresia că s-a terminat spectacolul și se ridică aplaudand frenetic, parcă ușurați că în curând vor pleca acasă”, scrie în prezentarea spectacolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 223

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus