Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Un subofiter al Unitatii Militare de Artilerie Sibiu a murit dupa ce a cazut cu masina intr-o rapa

Un subofiţer al Unităţii Militare de Artilerie din Sibiu, în vârstă de 30 de ani, a murit, joi seară, într-un accident rutier petrecut pe drumul care leagă oraşul Cisnădie de municipiul Sibiu, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă de zece metri.

Potrivit poliţiştilor care au făcut cercetarea la faţa locului, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, originar din judeţul Gorj, avea domiciliul în judeţul Alba şi se mutase la unitatea din Sibiu în urmă cu trei ani.

Joi seară, în timp ce circula dinspre Cisnădie spre Sibiu, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o râpă adâncă de zece metri.

"Subofiţerul era singur în maşină şi conducea un autoturism Mazda. Se îndrepta dinspre Cisnădie spre Sibiu. A intrat în depăşirea unei Dacii înmatriculate în Alba, timp în care a pierdut controlul volanului", a declarat Ana Maria Ivan, din cadrul Serviciului Poliţie Rutieră Sibiu.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidntului bărbatul purta centura de siguranţă.

Medicii SMURD au încercat să îi acorde primul ajutor, însă bărbatul nu a mai răspuns manevrelor.

"Este vorba despre un pacient de 30 de ani, găsit în stop respirator, cu ritm electric, dar cu puls uniform, cu semne de leziuni mari la nivelul coloanei medulare, coloanei cervicale, pacientul a intrat în stop cardiac, s-a masat 20 de minute conform protocolului, după 20 de minute s-a oprit resuscitarea şi s-a declarat decesul", a declarat dr. Bogdan Solomon, medic SMURD Sibiu.

Poliţiştii spun că militarul conducea maşina personală şi se afla în afara orelor de serviciu, cazul urmând să fie preluat de Parchetul Militar Braşov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus