Luni,
24.01.2022
Parțial Noros
Acum
-14°C

Concefa a primit administrator judiciar

 

Casa de Insolvenţă Transilvania a fost numită administrator judiciar în cadrul procedurii de insolvenţă a firmei de construcţii Concefa Sibiu, scrie zf.ro. "Piaţa construcţiilor a fost una dintre cele mai afectate în anii de criză pe care i-am traversat şi estimăm că şi anul acesta domeniul va resimţi efectele în continuare. Tocmai de aceea ne vom concentra în perioada următoare pe redresarea activităţii companiei", spune Rudolf Vizental, managing partner la Casa de Insolvenţă Transilvania pentru Ziarul Financiar.
Concefa a intrat săptămâna trecută în insolvenţă la propria cerere, iar în perioada următoare noul administrator al societăţii urmează să analizeze activitatea societăţii şi va realiza împreună cu conducerea acesteia un plan de reorganizare. 

Comentarii

1 comentarii

CITR,

Acum 9 ani

firma de insolventa in cauza, este printre cele mai tari in materie de insolventa din tara. Sunt niste smecherasi din Cluj, din anturajul lui Boc, promovati de pitic pe vremea cand (inca) mai avea momite grele. Intre timp s-au mutat la Bucuresti... Dac-ati stii de portofoliu au, v-ati cruci. Cautati-i pe goagal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus