Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibienii, chemati sa sustina echipa de volei in "finalele" pentru ramanerea in Divizia A

Mâine și sâmbătă, echipa care reprezintă orașul de pe Cibin în Divizia A de volei feminin, CSM CSȘ Terezianum Sibiu, are posibilitatea să tranșeze, chiar pe propriul teren, soarta play-out-ului cu „U” Cluj, după egalitatea la 1 din primele două jocuri.

Aflate la cel de-al patrulea antrenor în actualul campionat, sibiencele au terminat sezonul regulat pe ultimul loc, iar sorții din play-out le-au scos în cale „U” Cluj, formație clasată pe locul nouă. Play-out-ul se joacă în sistem 3 din 5, adică rămâne în Divizia A echipa care se impune în trei din maximum cinci meciuri. Primele două întâlniri au avut loc, săptămâna trecută, pe terenul clujencelor. Sportivele din Sibiu se întorc acasă, în sala Transilvania, cu un moral bun, mai ales pentru faptul că la capătul celor două jocuri de la Cluj s-a întregistrat scorul de 1-1, fiecare echipă câștigând câte un joc.

Cu un moral crescut și cu avantajul terenului propriu, sibiencele pot, astfel, să decidă încă de la Sibiu echipa care va rămâne în Divizia A. În acest sens, clubul cheamă sibienii pentru a încuraja echipa la meciurile de vineri și sâmbătă. „Echipa de volei feminin, CSM Terezianum Sibiu, are nevoie de două victorii în meciurile care se dispută vineri și sâmbăta, la Sibiu, pentru a rămâne în prima ligă a campionatului național. Sibiencele joacă în play-out împotriva echipei Universitatea Cluj și au obținut deja o victorie în deplasare, în partida desfășurată sâmbătă, 17 martie, la Cluj”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal din Sibiu.

„Avem nevoie de susținere”

Căpitanul echipei, Ana Scutea, a declarat, pentru Turnul Sfatului, că în rândul jucătoarelor există un entuziasm și o dorință foarte mare în a reuși rămânerea pe prima scenă a voleiului românesc încă de la Sibiu. „Suntem pregătite! Consider că suntem mai pregătite ca ele, avem potențial și avem un moral foarte bun. Ne dorim să rămânem în Divizia A, iar pentru acest lucru avem nevoie de susținerea suporterilor, mai ales că la Cluj a fost foarte multă lume la meci. Antrenorul(n.r. - Branko Gajic) este foarte bun și cred că s-a văzut faptul că au apărut și rezultatele de când a început să ne antreneze”, a spus Ana Scutea.

Meciurile dintre CSM Sibiu și „U” Cluj au loc vineri, 23 martie, și sâmbătă, 24 martie, de la ora 15.00, în sala Transilvania. Intrarea este liberă. Dacă va fi necesar, va exista și un al cincilea joc, care se va disputa la Cluj, în 27 martie 2012.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

FAN VOLEI

Acum 12 ani

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFTA FETELOR!!!!
Raspunde

rou

Acum 12 ani

meciul4: http :// www.youtube.com/watch?v=NCkthd591F8&list=PLA2C5B442DC2A6FAF&feature=plpp_play_all
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus