Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Compania de Teatru BECOME prezinta premiera “Razboi sa fie!"

Compania de Teatru BECOME a pregătit o premieră pentru publicul sibian, iar iubitorii de teatru sunt aşteptaţi marţi, 27 martie la spectacolul “Război să fie!”. Piesa este o dramatizare realizată de regizorul Radu Bărbulescu, după un text al lui Herman Hesse.

“Mulţi se vor întreba: ”De ce să fie Război?”. Am încercat să mă gândesc la prezentul nostru prin comparaţie cu un trecut al strămoşilor noştri. Ce am găsit? O lume răvăşită de razboiul pe care îl dăm cu noi înşine, cu cel de lângă noi şi cu sistemul. O lume în care ne vom regăsi cu siguranţă fiecare dintre noi“, a declarat regizorul Radu Bărbulescu.

Din distribuţie fac parte Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru şi Oana Giuverdea.

“Repetiţiile au început în vara anului trecut, dar din lipsă de spaţiu, buget şi de multe ori timp am răzbit abia acum. Suntem pe final de repetiţii şi sperăm să bucurăm întreaga audienţă în ziua premierei“, a declarat actorul Mihai Alexandru.

Spectacolul va avea loc marţi, 27 martie, de la ora 19:00, la Teatrul GONG. Preţul uni bilet este de 7 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

cornel

Acum 12 ani

de *** această şuşă, penibilă, dezgustătoare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus