Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Elevii au participat la concursul “Little Stars" in cadrul "Saptamana Altfel"

Teatrul Gong a gazduit miercuri, 4 aprilie, în cadrul activitatilor din "Săptămâna Altfel", concursul de cântece în limba engleză "Little Stars". La concursul propus de Şcoala nr.13, s-au înscris copii cu vârste cuprinse între 7-11 ani, de la mai multe şcoli din judeţ.

Obiectivele concursului au fost valorificarea potenţialului educativ al artei prin intermediul cântecelor în limba engleză, dezvoltarea pronunţiei în limba engleză şi stimularea potenţialului creativ şi a muncii în echipă.

„Juriul a fost alcatuit din elevi, iar preşedinta juriului a fost directoarea Teatrului Gong, Mihaela-Ana Grigoraş. Am remarcat vocile deosebite premiate, calitatea interpretării şi a pronunţiei în limba engleză ale elevelor Dominique Simionescu-şcoala „I.L.Caragiale”, Cristina Hentea de la „Centrul de artă şi creaţie Doina Tarnavelor Mediaş”, Mara Bardac- şcoala „I.L.Caragiale” şi Eveline Buta- şcoala nr.13 Sibiu. Suntem siguri că vom mai auzi de ele în viitor şi că unele vor ajunge mari cântăreţe”, a spus prof. Diana Sarbu, responsabil proiect.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus