Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Elevii au participat la concursul “Little Stars" in cadrul "Saptamana Altfel"

Teatrul Gong a gazduit miercuri, 4 aprilie, în cadrul activitatilor din "Săptămâna Altfel", concursul de cântece în limba engleză "Little Stars". La concursul propus de Şcoala nr.13, s-au înscris copii cu vârste cuprinse între 7-11 ani, de la mai multe şcoli din judeţ.

Obiectivele concursului au fost valorificarea potenţialului educativ al artei prin intermediul cântecelor în limba engleză, dezvoltarea pronunţiei în limba engleză şi stimularea potenţialului creativ şi a muncii în echipă.

„Juriul a fost alcatuit din elevi, iar preşedinta juriului a fost directoarea Teatrului Gong, Mihaela-Ana Grigoraş. Am remarcat vocile deosebite premiate, calitatea interpretării şi a pronunţiei în limba engleză ale elevelor Dominique Simionescu-şcoala „I.L.Caragiale”, Cristina Hentea de la „Centrul de artă şi creaţie Doina Tarnavelor Mediaş”, Mara Bardac- şcoala „I.L.Caragiale” şi Eveline Buta- şcoala nr.13 Sibiu. Suntem siguri că vom mai auzi de ele în viitor şi că unele vor ajunge mari cântăreţe”, a spus prof. Diana Sarbu, responsabil proiect.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus