Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Florin Muntean: Ariton sa-si continue viata parlamentara. Racuciu e bun de Consiliul Judetean

Liderul PDL Mediaș, Florin Muntean susțuine că din punctul său de vedere, liderul organizației județene a PDL Sibiu, Ion Ariton, ar trebui să candideze în continuare pentru un loc în Senat, iar pentru Consiliul Județean Sibiu, ar fi mult mai bun ca și candidat Horațiu Răcuciu. ”Din punctul meu personal de vedere, eu cred că domnul Ariton trebuie să-și continue viața parlamentară, se potriveșe bine acolo. În ideea de a promova oameni noi, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, eu cred că prefectul Răcuciu poate fi un candidat bun. A mers în județ în ultimul timp, cunoaște primarii și problemele de acolo, poate fi un candidat bun pentru PDL”, a declarat Florin Muntean.

PDL Sibiu nu a anunțat până acum un candidat oficial al organizației pentru șefia Consiliului Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

V D V

Acum 11 ani

ariton dusmanul lui munteanu iar munteanu dusmanul lui ariton halal colegi in pdl
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus