Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Elevii excelenti ai Sibiului, promovati in Piata Mare de Rotary

În cadrul Târgului de Paști din centrul Sibiului, reprezentanții cluburilor Rotary din Sibiu au amenajat un stand de la care, în fiecare zi, împart trecătorilor diferite produse specifice sărbătorilor: turtă dulce în formă de iepuraș, ornamente realizate de Ion Art Glass sau lucrări pictate de elevii Colegiului Național Brukenthal. Alături de aceste cadouri împărțite, atât sibienii, cât și turiștii primesc câte un fluturaș care îndeamnă la recunoaștere și sprijin pentru elevii de excepție ai Sibiului.
Fondurile strânse din donațiile de la trecători vor constitui o parte din ”Premiul de excelență Rotary”, în valoare de 10.000 de lei, care va fi acordat celui mai performant elev de liceu din Sibiu în domeniul științelor exacte – matematică, fizică, informatică sau astronomie. Alături de acest premiu, alți trei elevi vor fi sprijiniți pentrua participa la tabere internaționale în domeniul în care excelează.
”Obiectivul nostru este să sprijinim elevii cu rezultate deosebite. Să cultivăm elitele care să ne ducă la un viitor mai bun”, spune Adrian Nicolae Coman, președintele Clubului Rotary Sibiu. Alături de acest Club, la acțiune participă și Clubul Rotary Cibinium, sprijin venind și din partea Ion Art Glass și Moara Cibin.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

bes

Acum 9 ani

Felicitari pentru initiativa!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Foarte frumos
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus