Joi,
18.07.2024
Ploi Moderate
Acum
21°C

Profitul firmei de panificație Moara Cibin a crescut cu 135% în primul trimestru al anului: aproape un milion de euro

Profitul firmei de panificație Moara Cibin a crescut cu 135% în primul trimestru al anului: aproape un milion de euro

Compania de panificaţie Moara Cibin (simbol bursier MOIB), parte a grupului de morărit şi panificaţie Boromir, a raportat un profit net de patru milioane de lei în primele trei luni din 2023, cu 135% peste nivelul aceleiaşi perioade de anul trecut, anunță Ziarul Financiar.

Veniturile au însumat 69,8 milioane de lei, cu 7% sub rezultatul de 75,2 milioane de lei din T1/2022. Cheltuielile au scăzut totodată cu 11% la 65,4 milioane de lei, conform unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Acţiunile MOIB se tranzacţionează în creştere cu 28% în ultimul an, pe fondul unui rulaj în valoare de 350.000 de lei, la o capitalizare de aproximativ 80 de milioane de lei, arată datele BVB. Capitalul societăţii din judeţul Sibiu este controlat în proporţie de 86,7% de Boromir, restul revenind altor acţionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dfghdgf

Acum 1 an

normal ca trebuie sa recupereze pierderile din perioada pandemiei si prostii de romani platesc ca ei sa isi mai cumpere o masina scumpa, o proprietate sau o vacanta exotica... Boerii care fac bani pe spatele sclavilor cu salarii de subzistenta in Romania
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus