Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

FDGR va stabili candidatii in 21 aprilie

Liderul FDGR, Klaus Johannis, a anunțat astăzi că lista candidaților organizației pentru alegerile locale va fi discutată în prima sâmbătă de după sărbătoarea de Paști a bisericii ortodoxe. ”Discuțiile se vor ține pe 21, când avem Consiliul Director al FDGR și atunci se vor finaliza listele”, a declarat Johannis.

Atunci este o așteptată o decizie definitivă a FDGR privind candidatura la Cisnădie a lui Johann Krech. Martin Bottesch a declarat în urmă cu două săptămâni pentru Turnul Sfatului că primarul FDGR din Cisnădie nu-și mai dorește un nou mandat și Forumul nu va avea un candidat, ci doar listă de consilieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

nelu pui

Acum 11 ani

cum ? femeile de serviciu nu candideaza ? vai ce pacat! asa vine o zi cand iohANNUS nu mai vrea . ce ne vom face?
Raspunde

olaru

Acum 11 ani

trei excroci notorii sustinuti de sibieni tradatori de neam si tara
Raspunde

pentru olaru

Acum 11 ani

excroc esti tu ,cu neamul tau de nesimtiti si debili mintal! personajele din poza au mai multa minte decit toti care au condus tara in ultimii 50 de ani .
Raspunde

corect

Acum 11 ani

corect este escroci, nu \"excroci\" si tot corect este: da, cei trei sunt escroci, dar si impostori, deoarece doar unul singur este sas 100%!
Raspunde

hopa

Acum 11 ani

ce va doare capul rogojinilor de cine ce este?..va doare capul de ce nu aveti habar...ce sa i faci,asta este nivelul dinozaurilor cu stefan gheorghiu din jungla romania.
Raspunde

nepotul lui iohANNUS

Acum 11 ani

personal şi împreună cu toţi trădătorii români de neam şi ţară din sibiu şi jud. sibiu care ne susţin din anul 2000 iţi spun ţie nr. 5 că eşti un BOUUUUU! deşi sunt convins că, nu ştii ve ânseamnă un buget local sau judeţean, te invit animalule doar să priveşti cifre: venituri din bugetele locale şi al CJ aprobate de fdgr. Cifra la venituri este aprx. constantă din anul 2000 de aprx. 250-300 milioane de lei. Cretinule este o realitate, de 12 ani jucăm \"bătuta pe loc \" Rendicările de imobile din partea nemţilor şi încasarea chiriilor de către nemţii proprietari de şcoli, spitale, grădiniţe, sunt preocupările fdgr, ai membrilor din CL şi CJ trădători de neam şi tară indiferent din ce formaţiuni politice fac parte: fdgr, pdl, psd, pnl.
Raspunde

STEFAN Lucian Adevaratu

Acum 11 ani

Rogojinile sa-si balaceasca pishatoarele in personajele din poza alea mintoase de tot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus