Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Sarbatori incarcate pentru politistii de la rutier

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu au avut serios de lucru în perioada sărbătorilor. Poate mai mult decât deobicei, luând în considerare că de sărbători lumea și-o cam ia în cap, în special cu șprițul și apoi cu condusul. Cel mai dificil caz al polițiștilor rutieri a avut loc ieri, când șoferul unei mașini a refuzat să oprească la semnalul agenților. Echipajul de poliție a pornit în urmărire și a reușit să blocheze mașina pe șosea. Șoferul a refuzat să oprească pentru că se știa cu musca pe căciulă. Testat cu alcooltestul, sălișteanul avea 0.65 alcool pur în aerul expirat și nu va scăpa de dosar penal. Și n-a fost singurul șofer prins băut la volan. Cam cu aceeași concentrație a fost prins un bărbat din Sebeșu de Sus, pe o stradă din Avrig. Polițiștii au reușit să îl convingă să sufle în alcooltest, acesta arătând o concentrație de 0.68 mg/l alcool pur în aerul respirat însă n-au reușit să îl convingă să i se recolteze probe biologice de sânge. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean, în prezența medicilor a refuzat să i se ia sânge, iar acum, pe lângă faptul că e cercetat pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală e cercetat și pentru refuz de recoltare de probe biologice. Al treilea caz în care a fost implicat un șofer băut a fost și cel mai grav. Tânărul în vârstă de 27 de ani, din Șeica Mică, se afla la volanul mașinii la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și str. D. Golescu. Doborât de alcool, bărbatul a scăpat volanul din mână și a intrat direct într-un autoturism parcat pe partea dreaptă a străzii. Atât el cât și o pasageră din mașină au fost răniți, fiind transportați la spital, unde, în urma probelor cu etilotestul, s-a stabilit că avea o concentrație de 1 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Cercetările în acest caz continuă, măsurile urmând a fi luate în funcție de rănile suferite de pasagera mașinii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

R1

Acum 11 ani

Sa-i fie suspendat permisul pe 10 ani! Sa se mai \"coaca\" pana atunci! Auzi ca masurile vor fi luate in functie de ranile suferite de pasagera... Ar trebui ca masurile sa se ia functie de gravitatea maxima posibila a actiunii lui! Daca o calca pe masa pe trotuar? Copil cretin!
Raspunde

R2

Acum 11 ani

Sa fie sterilizati, sa nu mai procreeze idioti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus